Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Robs, Anna un Džeks ir laimīga ģimene līdz brīdim, kad Džeka slimība satricina viņu ierasto ikdienu. Dzīve pārvēršas melnā bezdibenī, un nepārvarama straume nošķir Robu no sievas, no dēla, no dzīves. Kā pārvarēt zaudējuma sāpes? Kā remdēt ciešanas un rast pamatu turpmākajai dzīvei? 
Tomēr brīdī, kad visas cerības šķiet gandrīz izsmeltas, Robs spēj izvēlēties ceļu, kas ved pretī dziedināšanai un piedošanai.

“Lūka Alnata romāns “Mums pieder debesis” atsauc atmiņā Deivida Mičela, Džodijas Pikultas un Džona Grīna sarakstītos darbus.”
Amazon.com

Lūks Alnats, angļu rakstnieks un žurnālists, savā debijas romānā raksta par to, ka ceļš no cerībām līdz izmisumam un atpakaļ nekad nav tik vienkāršs, kā kādam varētu šķist, tomēr arī vissalauztākās sirdis iemācās pukstēt no jauna.

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Lūka Alnata debijas romāns “Mums pieder debesis” pārliecinoši apgāž vispārpieņemto uzskatu, ka emocionāli dziļu romānu labāk spēj sarakstīt sievietes nekā vīrieši. Literārā meistarība un gluži vai dramatiskā intensitāte stāstā par tēva mīlestību, kas nepakļaujas pat saprāta balsij, paņem lasītāju savā varā no romāna pirmajām lappusēm un neatlaiž līdz pēdējai.
Žaklīna Mičarda, rakstniece

Emocionāls romāns par mīlestību, zaudējumu un arī cerībām... Autors māca mums izbaudīt arī dzīves mazos prieciņus un parāda, ka dažreiz vienīgais veids, kā rast spēku dzīvot tālāk, ir dalīšanās savā stāstā ar citiem. 
Library Journal

Romāns “Mums pieder debesis” ir stāsts par reālo dzīvi un debesīm virs mums. Par dzīvi, kas ir skaista, reizumis elpu aizraujoša un – šķiet, pat pārāk bieži – arī neizskaidrojami tumša. Lūks Alnats ir sarakstījis neaizmirstamu, sirsnīgu un ļoti cilvēcisku romānu par pasauli mūsu plaukstās, tās zaudēšanu un centieniem atgūt agrāko dzīvi un cerības, vienu saullēktu un zvaigžņotu nakti vienlaikus.
Viola Šipmena, rakstniece

Šis brīnišķīgi skaistais stāsts nāk no pašiem sirds dziļumiem un ir uzrakstīts ar patiesām emocijām. To lasot, ir jāsmejas, to lasot, ir jāraud, to lasot, ir jādomā un jāmīl. Lieliska grāmata!
Amazon.com

Publikācijas

Iesaki draugiem