Apraksts

“Grāmata ir vērtīga ar to, ka autore ļoti labi izskaidro un ar praktiskiem piemēriem ilustrē šobrīd bieži skandētos aicinājumus par sevis mīlēšanu un cienīšanu. Esmu novērojusi, ka daudziem nav skaidrs, kā tas darāms. Iesaku grāmatu ikvienam, kas vēlas savu dzīvi un pasauli veidot labāku."
Līga Broka, praktiskā psiholoģe, individuālpsihologijas konsultante

Dzīvē ļoti reti kaut kas ir tikai balts vai melns. Tā ir paradoksu pilna.
“CIENOT SEVI” lietpratīgi vada cauri vienam no mūsdienu dzīves galvenajiem paradoksiem – un stresoriem – kā dot un saņemt, kā sabalansēt to, ko vajag citiem ar to, ko vajag pašam? Turklāt šīs pretrunas radītā spriedze nav tikai dabiska dzīves sastāvdaļa – tā ir dzīve.

Ja modernajai sabiedrībai trūkst iemaņu iekšēja līdzsvara saglabāšanai, tad viedie Austrumu un Rietumu skolotāji ir uzskatāmi par tā ekspertiem. Grāmatas autore ir izpētījusi un piemērojusi mūsdienu prasībām viņu praktiskos un pārsteidzošos padomus.

* Senas zināšanas * piemēri no dzīves * praktiski pašizziņas instrumenti *
atbrīvos no mītiem un puspatiesībām, kas līdz šim neļāva dzīvot ar pilnu krūti.

Esot patiesi pret sevi, zinot savas robežas un citiem dodot sirds (nevis prāta) vadīti, varam justies brīvi un harmoniski.

Patrīcija Spadaro (Patricia Spadaro) ir starptautiski pazīstama grāmatu autore, redaktore, personiskās izaugsmes un praktiskā garīguma trenere. Grāmata “Cienot sevi” ir divkārtēja nacionālās grāmatu balvas ieguvēja. Patrīcija Spadaro ir arī vairāku grāmatu par personisko izaugsmi, garīgumu un tradīcijām līdzautore. Viņas grāmatas tulkotas vairāk kā divdesmit valodās. Vairāk informācijas HowtoHonorYourself.com.

No angļu valodas tulkojusi Sintija Zariņa.

Iesaki draugiem