Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

Kādu dienu mana dzīve būs tikpat lieliska kā Instagram bildes. Kādu dienu!

Keitijas Breneres dzīve ir brīnišķīga: dzīvoklis Londonā, iekārojams darbs un stilīgs Instagram konts.
Okei – patiesībā viņa īrē nelielu istabiņu, kurā nav vietas pat drēbju skapim, un birojā veic necilus pienākumus. Tā dzīve, kuru viņa atspoguļo Instagram, nemaz nav viņas. Tomēr reiz taču sapņi piepildās, vai tad ne?
Diemžēl ļoti veiksmīgā priekšniece Dēmetra atlaiž viņu no darba un Keitijas ne tik perfektā dzīve saplīst kā ziepju burbulis. Viņai nākas atgriezties Samersetā un palīdzēt tētim lauku tūrisma biznesā.
Kad Dēmetra rezervē namiņu nedēļas nogalei viņu īpašumā, Keitijai rodas iespēja atriebties. Atmaksa ir salda, tikai... vai Dēmetra to maz ir pelnījusi? Vai Dēmetrai patiesi ir tik perfekta dzīve? Un galu galā – kas vainas ne tik perfektai dzīvei?


Sofija Kinsela (Sophie Kinsella, dz. 1969) ir starptautiski pazīstama angļu rakstniece, kura lasītāju sirdis iekarojusi ar humorpilniem bestselleriem, kas tulkoti vairāk nekā 30 valodās. Latviešu valodā izdoti arī viņas romāni “Tikai nevienam nesaki!”, “Man ir tavs telefons” un “Antimājsaimniece”.

No angļu valodas tulkojusi Sandra Rutmane.


Dzirkstošs, asprātīgs romāns par sociālo tīklu bumu un stāstiem, kurus radām mēs paši.
People

Šī romāna dvēsele ir stāsts par sieviešu draudzību, un arī viss pārējais, kas to papildina, ir lieliski uzrakstīts. “Mana ne tik perfektā dzīve” priecēs Sofijas Kinselas uzticīgos fanus un neliks vilties jaunajiem lasītājiem.
The Washington Post

Prieks lasīt! Draudzība, mīlestība un reālā dzīve te atspoguļota patiesi un tīkami asprātīgi.
USA Today

Lasot Sofijas Kinselas romānu, labs garastāvoklis garantēts – bez skaļiem smiekliem nekādi neiztikt. Turklāt ir intriģējoši pamanīt pašiem sevi šajā sulīgajā stāstā par sociālo tīklu perfekto pasauli un zīmolu ietekmi.
Bustle

Sofija Kinsela seko līdzi laikam, liekot lasītājiem smieties līdz vēdersāpēm. Kā man patika šis romāns!
Džodžo Moja

Keitija ir apburoša galvenā varone. Autorei kā allaž ir izdevies radīt piesaistošu, uzticību izraisošu un patīkamu lasāmvielu.
Kirkus Reviews

Iesaki draugiem