Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

BESTSELLERU SĒRIJAS THE MORTAL INSTRUMENTS ILGI GAIDĪTĀ NOSLĒGUMA GRĀMATA IR KLĀT!

Sebastjans Morgenšterns nepaguris sēj naidu starp Ēnu Medniekiem. Kad atklājas viena no lielākajām nodevībām, kāda jebkad skārusi Nefilimus, Klerijai, Džeikam, Izabellai, Saimonam un Aleksam ir jābēg – pat ja ceļš aizvedīs viņus uz dēmonu valstību, kur neviens Ēnu Mednieks vēl nav spēris kāju un no kurienes nav atgriezies neviens cilvēks.

No angļu valodas tulkojusi Laura Dreiže.


NO LASĪTĀJU ATSAUKSMĒM

Aizraujošā Ēnu Mednieku un pazemiešu pasaule vienmēr ir mani valdzinājusi ar savu bagātīgo pasaules ainu. Šī nenoliedzami ir viena no manām visu laiku iemīļotākajām grāmatu sērijām. Patiesi raksturi, piedzīvoju gars, romantika un humors – lūk, īsta panākumu recepte!
Džastins

The Mortal Instruments pēdējā grāmata ir neaizmirstama! Cik žēl, ka sērija vairs neturpināsies! “Debesu uguns pilsēta” ir vienkārši aizgrābjoša! Grāmatas lappuses brīžiem salauza man sirdi un brīžiem lika justies patiesi laimīgai. Ir visai nedaudz grāmatu, kas būtu mani tā aizkustinājušas.
Edīte

Man ir bezgala žēl šķirties no Klerijas, Džeika un visiem pārējiem. Man viņu patiesi pietrūks! Ceru uz drīzu tikšanos ar jauniem Kasandras varoņiem!
Laura

Iesaki draugiem