Apraksts

Iesaka Integrālās izglītības institūts

Mēs dzīvojam laikā, kad skaidri atklājas mūsu kolektīvā nespēja risināt globālas ekoloģiskās, sociālās un garīgās problēmas. Lai stātos pretī šiem izaicinājumiem, nepieciešama jauna veida apziņa un kolektīvās līderības prasmes. Masačūsetsas Tehnoloģiju institūta pasniedzējs un programmas u.lab līdzdibinātājs Otto Šarmers aicina palūkoties uz pasauli citādi un atklāt revolucionāru pieeju mācīšanās un līderības procesam – U teoriju.

Mūsdienās uz jauniem izaicinājumiem mēs bieži vien reaģējam ar veciem, pagātnē sakņotiem risinājumiem, un kolektīvi radām rezultātu, kādu neviens nevēlas. Līderiem ir nepieciešama drosme doties nezināmā teritorijā, kas sāk atklāties vien tad, kad esam riskējuši spert soli tukšumā. Bet kas mūs notur pagātnes modeļu gūstā? Kā no tā izkļūt, lai būtu pārmaiņām soli priekšā, spētu efektīvi risināt problēmas un radīt novatoriskus risinājumus? “U teorija” piedāvā unikālu integrālu skatījumu un praktisku pieeju mūsdienu izaicinājumiem gan individuālā, gan kolektīvā līmenī.

“Jo vairāk iepazinu Otto Šarmera U teoriju, jo lielāku pārliecību ieguvu par to, cik pareiza ir mana intuitīvā pieeja – darbošanās no nākotnes. Šī grāmata ir katra vadītāja – liela vai maza, uzņēmējdarbībā, pašvaldībā, valsts struktūrās vai politikā – obligātā literatūra, lai sastaptos ar sevi no nākotnes perspektīvas.”
Uldis Pīlēns, Integrālās izglītības institūta uzņēmējdarbības kursu vadītājs

“Otto Šarmers apraksta cilvēka uztveri paplašinošu un mainošu pārveides ceļu, ko jūs, visticamāk, intuitīvi jau pazīstat. Izcila, pārsteidzoša un, pats galvenais, praktiski izmantojama grāmata par uzņēmumu vadību un dzīvi.”
Juris Rubenis, Integrālās izglītības institūta programmas direktors

Tulkotāja: Antra Lezdiņa.

Iesaki draugiem