Apraksts

Izglītības iestāžu pirkumi internetā

Materiāla instalēšanas un lietošanas pamācība

Interaktīvais mācību materiāls “Matemātika 6. klasei” ir lokalizēts un veidots atbilstoši Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas noteiktajām valsts standarta pamatizglītībā prasībām matemātikā. Materiālā iekļautie temati papildina jebkuru mācību grāmatu un ir lielisks veids, kā aizraujoši apgūt jauno vielu vai atkārtot zināšanas. Materiālu var izmantot stundu laikā skolotāja vadībā, fakultatīvi nodarbībās, uz interaktīvās tāfeles, kā arī individuāli mājās.

Interaktīvajā materiālā “Matemātika 6. klasei” ir iekļauti 27 temati, kas sakārtoti nodaļās: “Atkārtojums”, “Saskaitīšana un atņemšana”, “Decimāldaļu reizināšana un dalīšana”, “Ģeometriskas figūras”, “Reizināšana un dalīšana ar daļu”, “Daļu un procentu rēķini”, “Proporcijas”, “Racionālie skaitļi”, “Darbības ar racionāliem skaitļiem”, “Teorijas kopsavilkums”. Katrā no tematiem ir bagātīgs ilustratīvais materiāls, animācijas, daudzveidīgi uzdevumi, interaktīvas spēles. Skolēniem ir iespēja jebkurā brīdī atgriezties pie jau aplūkotajiem tematiem, izveidot saviem mācību mērķiem atbilstošus tematu sarakstus, redzēt savu progresu, pieļautās kļūdas, priekšskatīt atbildes, kā arī izmantot virkni papildrīku – skaidrojošo vārdnīcu, kalkulatoru, biogrāfijas un rīku piezīmju veikšanai. Par pareizi izpildītiem uzdevumiem skolēns saņem aizraujošas balvas (animācijas, papilduzdevumus, izglītojošas spēles), kas rosina interesi par matemātiku un motivē mācīties.

Strādājot ar šo materiālu, skolēni var nostiprināt un papildināt savas zināšanas, sagatavoties ieskaitēm, pārbaudes darbiem, eksāmeniem, kā arī apgūt matemātiku patstāvīgi mājās, bet skolotāji – padarīt savas stundas aizraujošākas, dinamiskākas, neparastākas un atraktīvākas, demonstrējot mācību vielu datorklasē, uz interaktīvās tāfeles vai klasē ar projektoru. Apgūstiet eksaktās zinātnes mūsdienīgi ar aizraujošiem interaktīvajiem mācību materiāliem!

Lejupielādējamais materiāls ir identisks DVD formāta materiālam "Matemātika 6. klasei. Interaktīvs mācību materiāls".

Tehniskā specifikācija: 1 GHz Intel Pentium III vai līdzvērtīgs procesors; 1 GB RAM; ar DirectX 9 savietojama integrētā 128 MB videokarte; 500 MB vietas uz cietā diska; Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, 2000 vai XP; Adobe Flash Player 8 vai jaunāks.

Iesaki draugiem