Apraksts

MATRIC tīklojums ir oriģināls biznesa pārvaldības modelis, kas, pareizi pielietots, nodrošina uzņēmuma efektīvu darbību. Tas ļauj soli pa solim caurskatīt jebkuras organizācijas darbību, identificēt problēmu cēloņus un novērst kļūmes, akcentējot trīs svarīgākos elementus – stratēģiju, procesus un resursus.

Šī grāmata – unikāls teorijas, personiskās pieredzes un humora sakausējums – noderēs ikvienam, kurš apmaldījies uzņēmuma pārvaldībā, vēlas sākt darbību šajā jomā, atrisināt kādu citu sasāpējušu jautājumu vai vienkārši pārliecināties, ka pareizi dara pareizās lietas.

“MATRIC tīklojums ir pietiekams pamats, lai pieņemtie lēmumi būtu nekļūdīgi vai vismaz nebūtu muļķīgi, turklāt ne tikai biznesā, bet arī personīgajā dzīvē.”
Armands Sviķis

Armands Sviķis (1977) ir finanšu, procesu un stratēģiskās vadības eksperts, uzņēmējs, investors, biznesa treneris Komercizglītības centrā. Strādājis vadošos amatos uzņēmumos Arthur Andersen, Consolis Latvija, Rīgas Vagonbūves Rūpnīca, BAU-HOW. Kopš 2012. gada ir A.C.B. grupas operatīvais vadītājs. Paralēli darbojas daudzos citos uzņēmumos, konsultējot tos stratēģijas un jaunu biznesa procesu izstrādē un ieviešanā, esošo procesu efektivitātes uzlabošanā, organizācijas restrukturizācijas projektos, kā arī pārmaiņu vadībā.

Iesaki draugiem