Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Pazudis bērns...
1933. gada jūnijs. Loenetas muižas nams un brīnišķīgais dārzs Kornvolā ir skaisti uzposti gadskārtējām saulgriežu svinībām. Īpaši satraukta jūtas sešpadsmit gadus vecā Alise Edveina. Viņa ir ne tikai izdomājusi perfektu sižeta pavērsienu savam pirmajam detektīvromānam, bet arī neglābjami iemīlējusies nepareizajā jauneklī. Tomēr, kad pienāks pusnakts un debesis izgaismos svētku uguņošana, Edveinu ģimene būs piedzīvojusi tik briesmīgu zaudējumu, ka nolems pamest Loenetu uz visiem laikiem.

Pamesta māja...
Septiņas desmitgades vēlāk Londonas policijas izmeklētāja Seidija Sperova ierodas Kornvolā, lai atpūstos pēc kādas sarežģītas lietas izmeklēšanas. Apmetusies sava vectēva kotedžā, viņa cieš no bezdarbības, līdz kādu dienu nejauši uziet pamestu muižas namu un uzzina stāstu par mazu puisēnu, kurš pazudis bez pēdām saulgriežu naktī.

Neatklāti noslēpumi...
Alise Edveina, tagad cienījama vecuma slavena detektīvromānu autore, raksta nākamo bestselleru savā elegantajā Hempstedas mājā, un viņas dzīve rit saskaņā ar tikpat strikti noteiktu ritmu, cik rūpīgi tiek izstrādāti viņas romānu sižeti. Līdz kāda jauna policiste sāk uzdot jautājumus par Edveinu ģimenes pagātni un vēlas atšķetināt sarežģītos noslēpumus, kurus Alise bija pūlējusies aizmirst visu savu mūžu...

Keita Mortone, austrāliešu rakstniece, ir studējusi dramaturģiju un angļu literatūru. Viņas sarakstītās grāmatas ir tulkotas un izdotas vairāk nekā 35 valstīs un pārdotas miljonos eksemplāru. Latviešu valodā iepriekš iznākuši romāni “Aizmirstais dārzs” un “Noslēpumu glabātāja”.

No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga.


Lieliskā stāstniece Keita Mortone romānā “Ezera māja” aizved lasītāju uz pievilcīgu Anglijas nostūri un ievilina sena ģimenes noslēpuma aizraujošā atšķetināšanā. Viņa ir tik nevainojami savijusi sižeta pavedienus, ka romāna finālā pārsteigti tiek ne tikai lasītāji, bet arī iesaistītie personāži.
Publishers Weekly

Vēsturisks nams, sen glabāti noslēpumi, nedaudz romantiskas mīlestības – tās jau ir zināmas un iemīļotas Keitas Mortones bestselleru sastāvdaļas. Arī “Ezera māja” apbur un savaldzina lasītāju.
Sunday Mirror

K. Mortones romānu sirdī vienmēr ir kāds noslēpums, uz kura slāni pēc slāņa tiek prasmīgi uzklāti stāsti par ģimeni, dziļām un spēcīgām jūtām, vēsturiskiem notikumiem un sirdsapziņas balsi. Un tieši šie stāsti padara viņas grāmatas par izcili piemērotām ikvienam lasītājam.
Library Journal

Ieprieciniet sevi ar šo brīnišķīgo spriedzes un noslēpumu piesātināto Keitas Mortones romānu! Sižets nesteidzīgi un līgani pārvietojas uz priekšu un atpakaļ laikā, aptverot septiņus gadu desmitus, neviļus (it kā) ievilinot lasītāju greznā un krāsām piesātinātā ainavā, liekot aizmirst par ikdienas pienākumiem un raizēm.
Heat

Iesaki draugiem