Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Pasaulē pārdotākais kriminālromāns!
Tagad iespēja skatīties arī lielisko filmu “Slepkavība Austrumu ekspresī”, kuras režisors ir Kenets Branags.

“Tātad slepkava pašreiz atrodas vilcienā. Viņš ir starp mums...”

Drīz pēc pusnakts slavenais Austrumu ekspresis pēkšņi apstājas, jo sliedes ir aizputinājis sniegs. No rīta savā kupejā miris tiek atrasts noslēpumainais amerikāņu miljonārs Retčets. Viņš nogalināts ar vairākiem naža dūrieniem, un kupejas durvis ir aizslēgtas no iekšpuses. Nav ne mazāko šaubu, ka slepkava ir viens no pasažieriem.
Sniega izraisītajā piespiedu nošķirtībā no pārējās pasaules Erkilam Puaro jānoskaidro, kurš no vilciena pasažieriem ir slepkava, pirms tas uzbruks atkal.

Agata Kristi ir pasaulē pārdotāko darbu autore, vēl vairāk tikusi pārdota vien Bībele un Šekspīra darbi. A. Kristi sarakstītās grāmatas pārdotas miljardos eksemplāru vairāk nekā 100 dažādās valodās. www.agathachristie.com

No angļu valodas tulkojusi Lūcija Rambeka.


Mazās, pelēkās šūniņas jau atkal atrisina šķietami neatrisināmu noziegumu! Tikai Kristi kundze spēj tik reālistiski atainot diezgan neticamu notikumu, turklāt noturot lasītāju interesi līdz pat pēdējai lappusei.
New York Herald Tribune

Ko gan vēl vairāk varētu vēlēties īstens kriminālžanra fans!
New York Times

Agatas Kristi sarakstītie darbi ir vienlaikus brīnišķīgi kriminālromāni un cilvēku raksturu un divējādās dabas pētījumi, un es tos nebeidzu apbrīnot.
Luīze Penija, rakstniece

Lasīt Agatas Kristi izcili savērptos kriminālromānus ir kā iekosties garšīgā ābolā: tie rada absolūtu, ne ar ko nesalīdzināmu baudu.
Tana Frenča, rakstniece

Ikvienam kriminālromānu rakstniekam, kurš vēlas iemācīties, kā labāk izplānot romāna sižetu, vajadzētu lasīt Agatas Kristi grāmatas. Tajās jūs atradīsiet visu, kas nepieciešams.
Donna Leona, rakstniece

Agatas Kristi romānu neaizmirstamie personāži, gadiem ritot, ir izklaidējuši un priecējuši miljoniem dažādu paaudžu lasītāju – tas ir ne tikai apbrīnas vērts autores sasniegums, bet arī iedvesmojoša pieredze citiem rakstniekiem.
Žaklīna Vinspīra, rakstniece

Iesaki draugiem