Apraksts

Pamanīt, piefiksēt un izjust pateicību par to, kas dots ikdienas skrējienā – sākot ar siltu smaidu vai pieskārienu no līdzcilvēka un beidzot ar lielajiem skaistajiem notikumiem un galu galā tik pašsaprotamo spēju redzēt, lasīt, sajust, izgaršot, saost, būt – tas viss paver durvis uz daudz laimīgāku, veselīgāku un brīnišķīgāku dzīvi. Šajā grāmatā atrodami 365 praktiski & rakstāmi uzdevumi vienam gadam (vai ilgākam laika periodam), kas mudinās mācīties teikt šo burvju vārdu PALDIES: pašam sev, tuvajiem, svešajiem un dzīvei kopumā. Grāmatu caurvij arī zīmējami, līmējami un pat kolektīvā vai ģimenē veicami uzdevumi, kā arī daudzu radošu personību pārdomas, atziņas un praktiski ieteikumi par pateicības tēmu.
Katrai dienai viena lappuse. Katrā lappusē viens radošs uzdevums apzinātai pateicības praktizēšanai, kura izpildīšana aizņems vien nieka (bet ārkārtīgi svarīgas!) 6 minūtes.
Patiesībā tās ir maģiskas 6 minūtes, kas, laikam ejot, ļaus piedzīvot šo brīnumaino [pateicības] sajūtu arvien biežāk un biežāk.
Aizmugurē klasiskā kabatiņa, trīs pastkartes, grāmatzīme.

Iesaki draugiem