Apraksts

Kā saņemt prieku no apkārtējās pasaules un smelt no prieka avotiem sevī, kā izlabot pagātni, un, ar prieku dzīvojot tagadnē, stiprināt nākotni

Šī grāmata ir ceļojums Prieka pasaulē.

“Prieka spēks” ir ceturtā grāmata lasītāju iecienītajā sērijā “Saules ceļš”. Grāmatas autors – ārsts un ciguna skolotājs Igors Kudrjavcevs – piedāvā vēl dziļāk iepazīties ar viņa izstrādāto mācību Saules ceļš ®, kuru praktizējot iespējams gūt enerģiju, stiprināt veselību, sasniegt harmoniju un mieru.

Priecāties nozīmē labi justies un redzēt pozitīvo gan pasaulē, gan līdzcilvēkos. Prieks aizgaiņā bailes un spriedzi: kur nav baiļu, tur nav naida. Priecīgs cilvēks spēj novērtēt situāciju un atbilstoši rīkoties pat grūtos brīžos. Viņā mājo Miers un rāms Prieks, bet pastāvīgs Prieks – tā jau ir Laime. Un ja kādreiz šķiet, ka Prieks ir zudis, tad tomēr paliek pārliecība, ka tas atgriezīsies. Jo Prieka avots ir ikvienā. Kā to atrast? Par to ir šī grāmata.

“Jums jau ir Rāmums un Miers (Miera ārsta padomi). Jums ir Dzīvības Spēks un Dziedinošā Enerģija. Tagad jūsos iemājos arī Prieks un Laime. Parasti prieks ir vien īss mirklis. Ja prieks ir pastāvīgs vai prieka mirkļi prognozējami atkārtojas, rodas Laime. Re, cik vienkārši tas ir! Lasiet šo grāmatu, strādājiet ar to un ļaujieties priecīgām pārmaiņām.” Igors Kudrjavcevs

Dr. Igors Kudrjavcevs ir sertificēts ārsts, vairāku augstskolu pasniedzējs, cigun skolotājs un personības izaugsmes treneris. Organizējis un vadījis pētījumu “Netradicionālās medicīnas metožu izmantošanas pieredze”. Jau vairākus gadus īsteno projektu “Igora Kudrjavceva skola – Saules Ceļš” ar mērķi sniegt enerģijas, harmonijas un veselības zināšanas un iemaņas katram cilvēkam.


No krievu valodas tulkojusi Margita Krasnā.

Iesaki draugiem