Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Sirsnīgais stāsts par zeltainā retrīvera Beilija un “viņa zēna” Ētana draudzību aizkustinās ikvienu lasītāju un palīdzēs iepazīt mūsu četrkājaino draugu dabu. “Beilija stāsts” neparastā formā – no suņa skatpunkta – atklāj gan gluži ikdienišķus notikumus, gan attiecību samezglojumus un pat dramatiskus pavērsienus kādas ģimenes dzīvē.
Tas apliecina mīlestību un nesaraujamās saites, kas vieno cilvēku un suni.
Uzticamie draugi vienmēr būs kopā!

Jums ir suns? Jūsu bērns katrā dzimšanas dienā lūdz viņam uzdāvināt sunīti? Varbūt kaut reizi mūžā esat vēlējies suni?
Šī ir grāmata tieši jums!

Lasīšanas un aktivitāšu ieteikumi grāmatas beigās palīdzēs jaunajiem lasītājiem labāk izprast stāstā attēlotos notikumus, rosinās darboties, meklēt informāciju, pašiem rakstīt, veidot prezentācijas, kā arī rūpēties un palīdzēt dzīvniekiem.


V. BRŪSS KAMERONS (W. Bruce Cameron), dzimis 1960. gadā Mičiganā ASV, ir ārkārtīgi populārs humoristisku romānu un stāstu rakstnieks, aktīvs blogeris.
Viņš ir sarakstījis vairākus New York Times bestsellerus: “Suņa dzīves jēga”, “Suņa ceļojums” un “Ziemassvētku suņi”. Pēc grāmatas “Suņa dzīves jēga” motīviem uzņemta pilnmetrāžas filma ar tādu pašu nosaukumu, kas jau iekarojusi skatītāju mīlestību.

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.


“Brūsa Viljama Kamerona “Suņa dzīves jēga” saraudināja daudzus pieaugušos. Ja tikpat daudzi aizdomājās – kāpēc man šajā brīdī birst asaras, tad autors savu mērķis ir sasniedzis. Ja tikpat daudzi vecāki un skolotāji izlasīs “Beilija stāstu” un pratīs to ieteikt saviem bērniem un skolēniem, autors atkal būs uzvarējis. Labradoras retrīvera Beilija dzīves stāsts māca sirsnību un atbildību.
Grāmatas beigās apkopotie uzdevumi bērniem, vecākiem un arī pedagogiem, manuprāt, lieliski papildinās un ar jaunām idejām atsvaidzinās labos darbus, ko ģimenes un klases dara, lai palīdzētu reiz nodotiem astaiņiem Latvijas patversmēs. Bet autors, Beilijam palīdzot izstāstīt viņa dzīves jēgu, uzsver, ka labie darbi nav jāveic kampaņveidīgi, tiem jākļūst par ikdienu. Paldies par vēl vienu fantastisku grāmatu, ko bērniem un pieaugušajiem ieteikt atbildības stundās.”

Zanda Radziņa, žurnāliste,
biedrības Labo un radošo darbu apvienība
atbildības stundu vadītāja

Iesaki draugiem