Apraksts

Gideons mani sauc par savu eņģeli, bet viņš ir manas dzīves brīnums. Lieliskais, daudz cietušais cīnītājs ir apņēmības pilns uzveikt manus dēmonus, tomēr atsakās ieskatīties acīs pats savējiem.
Dotajiem solījumiem mūs abus bija jāsaista ciešāk, nekā to spēj asinis un miesa, bet tie gluži pretēji uzplēsa senas brūces, atsedza ciešanas un nedrošību un no ēnainām slēptuvēm izvilināja ļaunākos ienaidniekus. Es jutu, kā Gideons izslīd no manām skavām. Piepildījās visstiprākās bailes – mana mīlestība tika pārbaudīta tā, ka es vairs nebiju pārliecināta, vai pietiks spēka izturēt.
Pār mūsu dzīves gaišāko posmu sāka plesties viņa pagātnes tumsa; tā apdraudēja visu, ko ar tādām pūlēm bijām sasnieguši. Mums pavērās baisa izvēle – ierastā drošība, ko sniedz mūsu līdzšinējā neatkarīgā dzīve, vai cīņa par kopīgu nākotni, kura piepeši šķita vien neiespējams un bezcerīgs sapnis…

Silvija Deja (Sylvia Day) ir # 1 New York Times, # 1 USA Today un # 1 starptautiski atzīta, lasītāju iemīļota vairāk nekā divdesmit romānu autore, kuri izdoti vairāk nekā 40 valstīs un pārdoti desmitos miljonu eksemplāru. 28 valstīs Silvijas Dejas romāni ir ierindojušies pārdotāko grāmatu saraksta pirmajā vietā. Informācija par rakstnieci www.SylviaDay.com

Tulkojusi Anna Zābere.


Krustuguns sērijas ceturtais romāns, manuprāt, ir līdz šim labākais! Tajā ir viss, uz ko biju cerējusi, un jo īpaši mani iepriecināja smalki izzīmēto personāžu emocionālā izaugsme un rakstura izmaiņas. Katram vārdam šajā tekstā ir nozīme, katrai emocionāli uzlādētajai ainai ir svarīga loma sižeta attīstībā, lai lasītājs labāk iepazītu stāsta galvenos varoņus.
Natasha, Book Junkie

Romāns “Sagūstīta tevī” ir lielisks Krustuguns sērijas turpinājums. Tas ir kā brīnišķīgs un aizkustinošs ceļojums, kurā neiztrūkst nedz kļūdu un neveiksmju, nedz panākumu un uzvaru. Tas ir kaislīgs, atkarību izraisošs darbs, un viens no labākajiem stāstiem, kādu jebkad esmu lasījusi.
Aestas Book Blog

Romāns “Sagūstīta tevī” lasītāju sagūsta jau grāmatas pirmajās lappusēs un patur gūstā līdz pat grandiozajam finālam. Kā jau to varēja nojaust pēc iepriekšējo sērijas grāmatu lasīšanas, kaisles piesātinātā un elpu aizraujošā Gideona un Evas mīlestība turpinās un plešas kā nevaldāms vulkāna izvirdums. Es vēlējos, kaut romāns turpinātos bezgalīgi!
The Polished Book Worm

Ilgi gaidītais Krustuguns sērijas jaunais romāns dažubrīd šķiet pat pārāk dramatisks, tomēr Gideona un Evas sarežģītajiem un neparedzamajiem attiecību līkločiem vienmēr izdodas noturēties līdzsvarā. Silvija Deja ir radījusi personāžus, kuru apdzīvotajai pasaulei ar aizrautu elpu seko līdzi miljoniem lasītāju, un arī jaunākais darbs iepriecinās visus dedzīgos fanus.
RT Book Reviews

Iesaki draugiem