Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Kopš Napoleona Hilla grāmatas Domā un kļūsti bagāts! pirmā izdevuma 1937. gadā tā miljoniem cilvēku kļuvusi par neaizstājamu labklājības un panākumu bībeli.

Napoleona Hilla meistardarbs joprojām ir aktuāls. Tas izturējis gadu un ekonomikas krīžu pārbaudi, pierādot, ka ir visu laiku izcilākais bestsellers par to, kā gūt reālas bagātības jebkurā dzīves jomā.

Grāmata savaldzina ar autora teju vai pravietiskajām atklāsmēm. Viņš apraksta koncepcijas, kas tolaik vēl pat nebija definētas – mentorība, vizualizācija, prāta vētra un citas. Napoleona Hilla kapitālisma analīze ir visplašākā un pārliecinošākā, kāda jebkad veikta. Viņa pieņēmumi par cilvēka smadzeņu funkcijām apsteidz modernus zinātniskos pētījumus un pašanalīzes jautājumi ir izmantojami arī šodien. To dēļ vien ir vērts izlasīt šo grāmatu.

Olivers Napoleons Hills (1883–1970) ir populārā personisko panākumu gūšanas literatūras žanra dibinātājs, sarakstījis vairāk nekā 30 grāmatas un mācību materiālus, bijis arī ASV prezidentu Vudro Vilsona un Franklina D. Rūzvelta padomnieks. Ierosmi savai panākumu filozofijai guvis no tā laika pasaules bagātākā cilvēka Endrjū Kārnegija, kas devis mājienu par kādu maģisku cilvēka prāta likumu. Kārnegijs ierosinājis uz tā pamata izveidot mācību par personisko panākumu gūšanu. 20 gadus pētījis šo psiholoģisko fenomenu, Napoleons Hills izstrādāja mācību par panākumu gūšanu un aprakstīja grāmatā Domā un kļūsti bagāts!

No angļu valodas tulkojusi Paula Prauliņa.

Iesaki draugiem