Apraksts

KĀRTĪBAS MAĢIJA. Vienkāršs un efektīvs veids, kā uz visiem laikiem sakārtot savu māju un prātu

# 1 New York Times un amazon.com bestsellers. Sensacionāli panākumi visā pasaulē. Pārdots vairāk nekā 2 miljonos eksemplāru!

Šajā starptautiskajā bestsellerā, kurā atainotas jaunākās dzīvesstila tendences, uzzināsiet, kā sakopt savu dzīves telpu un baudīt unikālo kārtības maģiju – mierīgu, motivējošu prāta stāvokli. KĀRTĪBAS MAĢIJA ir kārtošanas rokasgrāmata. Tās autore japāniete Marija Kondo lasītāju soli pa solim iepazīstina ar savu unikālo metodi mantu sakārtošanai un uzglabāšanai.
Marija Kondo piedāvā daudz praktisku un neparastu padomu un sola, ka pietiek visas lietas vienu reizi rūpīgi sašķirot, lieko izmest un atlikušo sakopt, lai vairs nekad ar to nebūtu jānodarbojas. Efektīvās metodes atslēga ir mantu šķirošana pēc kategorijām. Rezultāts ir paliekošs! Kondo skolniekiem papildus konsultācijas nevajag, jo viņu mājās turpina valdīt kārtība.

"Mājas sakārtošana ir brīnums, kas rada enerģisku un laimīgu dzīvi! Sakārtojot māju un samazinot mantu daudzumu, atklāsiet savas patiesās vērtības un to, kas jums dzīvē patiešām svarīgs." Marija Kondo

Marija Kondo (Marie Kondo) ir uzkopšanas konsultante no Japānas, kura jau kopš bērnības aizrāvusies ar telpu sakārtošanu un sakopšanu. Vēl koledžā mācoties, radījusi oriģinālu KonMari Method ™ un nodibinājusi konsultāciju uzņēmumu. Marija ir pasaules bestsellera The Life Changing Magic Of Tidying (“Brīnumainā kārtošana, kas maina dzīvi”) un tās turpinājumu autore. Viņas grāmatas, blogs un kursi, tostarp arī sakārtošanas un mantu uzglabāšanas seminārs uzņēmumu vadītājiem, gūst sensacionālus panākumus.

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

Iesaki draugiem