Apraksts

"Helēna Palmere ļauj mums atklāt savu patiesāko un labāko esību."
Ričards Rors, grāmatas "Eneagramma" autors

Eneagramma ir unikāla personības tipu sistēma, kas definē deviņus cilvēku tipus un to savstarpējās attiecības. Tā arī izskaidro mūsu uzvedību, atklājot neapzinātās motivācijas un dziļi iesakņojušās ietekmes.

Šajā grāmatā autore caur eneagrammas prizmu aplūko vissvarīgāko ikviena cilvēka dzīvē – attiecības ar mīļoto cilvēku un draugiem, darbabiedriem, priekšniekiem un klientiem. Mīlestība un darbs ir dzīves stūrakmeņi. Tie ir baudas un satraukuma, vilšanās un pacilātības avots.

Iepazīstieties ar deviņiem personības tipiem! Noskaidrojiet, vai esat perfekcionists, devējs, aktieris, romantiķis, vērotājs, kareivis, baudītājs, boss vai vidutājs! Uzziniet savu spēku, vājumu un potenciālu! Izprotiet savas un partneru rīcības motīvus. Izmantojiet eneagrammas gudrību un uzlabojiet dzīvi un attiecības!

Helēna Palmere ir dibinājusi Starptautisko eneagrammas asociāciju, ir pieprasīta lektore daudzās pasaules universitātēs. Taču pats svarīgākais - H.Palmere māk lasīt “cilvēka dvēseli”, tāpēc viņai ir pavisam īpaša vieta eneagrammas pētniecībā un mācīšanā.

"Jūsu rokās ir viens no izcilākajiem Helēnas Palmeres darbiem, kas tulkots 28 valodās. Pavisam noteikti šī grāmata jums ir sagatavojusi dažus pārsteigumus. Gluži kā man."
Juris Rubenis

No angļu valodas tulkojis Kārlis Žols.

Iesaki draugiem