Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Judīte nejauši satiek Hannesu lielveikalā. Pēc tam viņa satiek viņu atkal un atkal.
Arhitekts Hanness, neprecējies vīrietis spēka gados, ir ne vien katras sievasmātes, bet arī Judītes sapnis. Viņas draugi arī ir sajūsmā. Taču pamazām Hannesa pastāvīgie mīlestības apliecinājumi kļūst par nastu. Hanness vajā viņu pat sapņos, un, tiklīdz Judīte ir pamodusies, viņš jau atkal ir klāt, lai darītu viņai labu.
Perfekts mīlas stāsts. Varbūt tikai pārāk perfekts...

“Šķipsniņa Stīvena Kinga, naža gals Hičkoka, un rezultātā iegūstam aizraujošu un dramatisma piesātinātu trilleri, kas iepildīts kokteiļa glāzē, kas apdarināta ar arsēna maliņu.”
Süddeutsche Zeitung

Daniels Glatauers (Daniel Glattauer, dz. 1960), austriešu rakstnieks, latviešu lasītājiem pazīstams ar romāniem “Sargies ziemeļvēja” un “Visi septiņi viļņi”, kas izdoti miljonos eksemplāru visā pasaulē.

No vācu valodas tulkojusi Silvija Brice.


Daniels Glatauers atkal apliecina to, cik virtuozi viņš pārvalda stāstīšanas klaviatūru. Šī suģestējošā grāmata notur lasītāju savā varā līdz pēdējai lappusei.
Süddeutsche Zeitung

Guvis lielus panākumus ar romāniem “Sargies ziemeļvēja” un “Visi septiņi viļņi”, Glatauers tagad ir sarakstījis nevis vēl vienu mīlas romānu, bet gan īstu trilleri, ņemdams talkā arī savu agrāko tiesas reportiera pieredzi. Šis romāns varētu risināties tiesas zālē: tik neticams un tomēr tik ikdienišķs!
belletristik-couch.de

Ja lasītājs domājas zinām, kā noritēs šis savādais mīlasstāsts, tad piedzīvo pārsteigumu pēc visiem mākslas likumiem. [..] Viens ir zināms droši: pēc šī romāna izlasīšanas, dzirdot vārdu “mīlulīt”, pār muguru pārskrien šermuļi.
deutschlandradiokultur.de

Pēc diviem saviļņojošiem e-vēstuļu romāniem Daniels Glatauers jaunajā romānā ielūkojas tādos cilvēku psihes bezdibeņos, ka lasītājam uzmetas zosāda, tomēr grāmatu nav iespējams nolikt malā. [..] Lieliska lasāmviela nākamajai nedēļas nogalei zem segas – tikai iepriekš jāpārliecinās, vai ārdurvis ir aizslēgtas...
buchkritik.at

Iesaki draugiem