Apraksts

Jau kopš kucēna vecuma attapīgā sunīte Ellija tiek apmācīta īpašam darbam - meklēt un glābt cilvēkus. Tos, kuri apmaldījušies, pazuduši vai cietuši zemestrīcē. Tos, kuri nokļuvuši nelaimē. Grāmata neparastā formā - no suņa skatpunkta - atklāj, cik aizraujoša, bet grūta un bieži vien bīstama ir meklēšanas un glābšanas dienestā strādājošo ikdiena. "Ellijas stāsts" aizkustinās visu paaudžu lasītājus un ļaus vairāk uzzināt par mūsu četrkājainajiem draugiem un viņu īpašajām spējām. Tas apliecina mīlestību un nesaraujamās saites, kas vieno cilvēku un suni.

Jums ir suns? Jūsu bērns katrā dzimšanas dienā lūdz viņam uzdāvināt sunīti? Varbūt kaut reizi mūžā esat vēlējies suni?

Šī ir grāmata tieši jums!

Lasīšanas un aktivitāšu ieteikumi grāmatas beigās palīdzēs jaunajiem lasītājiem labāk izprast stāstā attēlotos notikumus, rosinās darboties, meklēt informāciju, pašiem rakstīt, veidot prezentācijas, kā arī rūpēties un palīdzēt dzīvniekiem.


V. BRŪSS KAMERONS (W. Bruce Cameron), dzimis 1960. gadā Mičiganā ASV, ir ārkārtīgi populārs humoristisku romānu un stāstu rakstnieks, aktīvs blogeris.
Viņš ir sarakstījis vairākus New York Times bestsellerus: “Suņa dzīves jēga”, “Suņa ceļojums” un “Ziemassvētku suņi”. Pēc grāmatas “Suņa dzīves jēga” motīviem uzņemta pilnmetrāžas filma ar tādu pašu nosaukumu, kas jau iekarojusi skatītāju mīlestību.

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.

Viljams Brūss Kamerons, aprakstot, kā profesionāli glābēji izvēlas sev darbabiedrus, kā audzina diensta suņus un kopā strādā, grib parādīt ne tikai piedzīvojumime bagātu ikdienu, bet to, ka šī draudzība ir uz mūžu. Arī tad, ja suns vairs nevar pildīt darba pienākumus, ja vairs nav labākais. Autors vēlas, lai ikviens suņa īpašnieks saprastu, ka mīlestība un kopā būšana ir ļoti nopietns un atbildīgs darbs abiem".
Zanda Radziņa, žurnāliste, biedrības Labo un radošo darbu apvienība atbildības stundu vadītāja

Iesaki draugiem