Apraksts

Negantā Nika jautrās dēkas turpinās četros jaunos stāstos.

Kad negantais Niks uzzina, ka pareizais Pēteris skolas sapulcē lasīs skaļi savu dienasgrāmatu, viņš saprot, ka kaut kas jādara lietas labā. Kas zina, ko brālis tajā ir sarakstījis, kādus melus sacerējis?! Negantā Nika reputācija nedrīkst ciest.

Nika klases audzinātāja Zobenas jaunkundze ir laimējusi divas biļetes uz Futbola asociācijas kausa spēli, un to laimīgais ieguvējs tiks noskaidrots futbola spēlē. Niks ir apņēmības pilns – viņam jātiek pie biļetēm, lai tur vai kas. Bet kā to panākt, ja labākā klases futboliste ir… gražīgā Grieta?

Negantais Niks necieš iepirkšanos. Precizējums – negantajam Nikam patīk iepirkties. Viņam patīk pirkt milzu televizorus, datorspēles, komiksus, rotaļlietas un našķus. Tomēr kaut kāda iemesla dēļ Nika vecāki nekad nevēlas pirkt labas lietas. Šoreiz Niks spiests iet līdzi mammai iegādāties jaunu apģērbu un apavus. Ak nē!

Niks ir šausmās – viņa niknākais ienaidnieks plātīgais Pauls turpmāk mācīsies viņa klasē. Skola jau tāpat ir gana šķebinoša arī bez tādiem kā Pauls, kas izspiego un izplata nekrietnas tenkas. Bet nu Nika dzīve tiks pilnībā sagandēta. Viņam jātiek vaļā no Paula, un ātri. Bet kā?

No angļu valodas tulkojusi Antra Muižniece-Stakāne.

Iesaki draugiem