Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Franču rakstnieks Žils Legardiņjē (Gilles Legardinier) iepriekš rakstījis reklāmas tekstus un kinoscenārijus, līdz kļuvis par rakstnieku. Plašāku ievērību autors guvis ar saviem izklaidējošajiem romāniem, tostarp “Rīt es sākšu jaunu dzīvi” un “Pilnīgs ku-kū”, un viņa grāmatas dzimtajā Francijā pārdotas jau vairāk nekā divu miljonu eksemplāros.

Aizkustinoša un reizē smieklīga himna dzīvei

Gandrīz visi, kurus mīl padzīvojušais uzņēmējs Endrū Bleiks, atrodas tālu vai citā saulē. Pēkšņa impulsa vadīts, Endrū nolemj atteikties no uzņēmuma vadības grožiem, pamest Angliju un doties uz Franciju – uz vietu, kur savulaik iepazinies ar nu jau mirušo sievu. Plāns ir neparasts: Endrū pieņem sulaiņa darbu. Muižā, kurā vīrietis strādā, neviens nezina, kas viņš ir patiesībā…
Nonākot Boviljē īpašumā, Endrū sastop muižas saimnieci, kurai piemīt savādi ieradumi, aso un neprognozējamo pavāri Odili, apmulsušo jauno istabeni Manonu un ķerto muižas pārvaldnieku Filipu. Nevar nepieminēt arī noslēpumaino kaķi, vārdā Mefistofelis… Bleikam nav atkāpšanās ceļa. Uzskatīdams, ka dzīve jau aiz muguras, viņš to sāk no jauna.

No franču valodas tulkojusi Ilze Fogele.


Lasot šo romānu, pašam gribas kļūt labākam!
Ilze Fogele, tulkotāja

Cilvēka stāvoklis var būt arī smieklīgs – galu galā viss atkarīgs no tā, kā uz to paraugās. Šī komēdija, kas piebārstīta ar dulliem un vēl dullākiem sieviešu raksturiem, liks jums justies trakoti labi!
Madame Figaro

Ja nevarat izlemt, ko lasīt, vai esat ieplānojuši izlasīt tikai vienu grāmatu, ķerieties pie šī romāna! Optimistisks un oriģināls darbs, ar kuru brīnišķīgi pavadīt laiku. Veiksmīgs britu un franču humora apvienojums! 
Biba

Pēc pirmā romāna, kas pārsteidza, aizkustināja un sajūsmināja gan lasītājus, gan grāmatnīcu darbiniekus, Žils Legardiņjē atgriežas ar neprātīgu, sirsnīgu un humorpilnu piedzīvojumu, kas uzrunās daudzus lasītājus neatkarīgi no viņu vecuma. 
Ouest France

Lasītāji atkal nebūs vīlušies! Romāns “Pilnīgs ku-kū” smīdina, aizrauj, aizkustina un vienlaikus vedina novērtēt to, kas mums dots.
Amazon.fr

Iesaki draugiem