Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

Labas sekmes un uzvedība bez medikamentiem!
Iespēja bērniem atgūt pašapziņu, uzlabot smadzeņu darbību un sekmēt mācīšanās spējas

Disleksija nav tikai lasīšanas traucējums – tā ir kompleksa parādība, kas ietver psiholoģiskas un fiziskas veselības problēmas. Cīnīties ar disleksiju ir grūti, un bieži bērnus un viņu vecākus māc bezcerība. Mācīšanās traucējumu gadījumos ir būtiski izzināt to cēloņus un pielāgot dažādus terapijas veidus, nevis tikai koncentrēties uz kompensācijas mehānismiem.

Dr. Filisa Buksa savā grāmatā piedāvā jaunu skatījumu uz disleksiju. Balstoties uz savu pieredzi un zinātniskiem pētījumiem, autore apgalvo, ka disleksiju ir iespējams uzveikt. Grāmatā aplūkoti disleksijas rašanās iemesli, raksturoti mācīšanās traucējumu simptomi un skaidrots smadzeņu attīstības process. Autore atklāj, kā ar atbilstošu terapiju var mainīt un uzlabot smadzeņu darbību, un uzsver, ka mācīšanās spēju sekmēšanā nozīmīga loma ir uzturam, fiziskām aktivitātēm, rotaļām un mūzikai. Jauniegūtās zināšanas ļaus bērnam palīdzēt atgūt pašapziņu un dzīvesspēku. Šī grāmata pierāda, ka pārmaiņas ir iespējamas.

Latvijā šāda grāmata par disleksiju tiek izdota pirmo reizi. Tā būs labs palīgs un padomdevējs gan bērnu vecākiem, gan speciālistiem. Galvenā grāmatas atziņa: ar disleksiju var cīnīties un panākt pozitīvu rezultātu, tā nav zīmogs visai dzīvei.
Audiologopēde, Latvijas Audiologopēdu asociācijas biedre
Evija Puga

Filisa Buksa (Phyllis B. Books) ir ieguvusi maģistra grādu pedagoģijā un komunikācijas zinātnēs un doktora grādu hiropraksē. Autore ir arī klīniskā uztura speciāliste. Vairāk nekā divdesmit piecus gadus strādājot ar tūkstošiem bērnu, vecāku un pedagogu, Filisa Buksa ir pierādījusi, ka disleksiju var uzveikt

Iesaki draugiem