Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Pagalmā stāv trīs piķa melni džipi ar zilām bākugunīm un divtik daudz specvienības bifeļu bruņuvestēs, ar ķiverēm galvā un automātiem rokās. Pavisam nepārprotami nomērķējuši uz manu cūkkūti. Ko tas viss nozīmē!? Izrādās, pašā rīta agrumā policijas ēkas pagalmā atrasts iecirkņa priekšnieks Baršls, beigtāks par beigtu. Ar pārgrieztu rīkli. Un viņam pie kājām – mans mīļais medību duncītis, asinīm slacīts…

Jā, patiesi – šoreiz aizdomas par slepkavību krīt uz pašu Franci Eberhoferu, idilliskā Bavārijas ciematiņa lādzīgo policistu. Diemžēl par izmeklēšanu atbildīgie neizrāda nekādu okšķerēšanas azartu, tāpēc pie darba jāķeras Francim pašam. Jāatrod slepkavnieks, lai cik ļoti gribētos darīt ko jēdzīgāku, teiksim, pasēdēt ar čomiem krodziņā vai padraiskoties ar glīto Sūziju.

Rita Falka (1964) ir iemīļota rakstniece ne tikai dzimtajā Vācijā, bet arī daudzās citās valstīs. Šis ir jau ceturtais amizantais detektīvromāns par Franča Eberhofera gaitām, turklāt viņa piedzīvojumi skatāmi arī kinofilmā.

No vācu valodas tulkojusi Renāte Siliņa.


Arī ceturtajā grāmatā par Franci Eberhoferu Rita Falka nav zaudējusi ne drusciņas humora un spēj izklaidēt lasītāju no sirds.
ho2finde.de

Nepārspētais okšķeris Eberhofers parāda sevi no labākās puses! Viņam izdodas ne tikai attaisnot sevi neizdarītā noziegumā, bet arī atrast īsto vainīgo, izklaidēties ar šarmanto Sūziju un baudīt Omes gastronomiskos meistardarbus.
Fuldaer Zeitung

Rita Falka ir nepārspēts fenomens vācu izklaidējošās literatūras lauciņā!
Abendzeitung

Iesaki draugiem