Apraksts

2017. gadā savas gaitas un darbus plāno tikai vislabvēlīgākajā laikā un ej kopsolī ar pašu sauli!

"Laika grāmata" ir labākā dāvana, sagaidot 2017. gadu. Tā rotās ikvienu rakstāmgaldu ar latviski gaumīgu dizainu un priecēs ikvienu lietotāju ar ērti pārskatāmu kalendāra daļu, vienas nedēļas atvērumu, vietu piezīmju izdarīšanai un sniegs bagātīgu papildus informāciju par latviešu dzīvesziņu un astroloģiskām prognozēm.

"Laika grāmatā" iekļautā informācija sniedz iespēju izzināt Saules kalendāru, kas ļauj ieviest pārmaiņas savā dzīvē, ejot kopsolī ar dabas ritmu.
"Laika grāmata" ir kalendārs un laika plānotājs, kurā iekļauts Saules kalendārs, informācija par latviskajām svinamajām dienām un astroloģisks apskats katram mēnesim un gadam kopumā.

"Dzīvojot saskaņā ar Saules kalendāru, mēs esam veiksmīgi un veseli, kā arī spējam vadīt savu dzīvi un izmainīt to, kas traucē piedzīvot dzīvi visā tās krāsu daudzveidībā. Tas savukārt vairo latviešu tautas spēku un labklājību." Evita Maurmane, pirtniece un personības izaugsmes trenere

""Laika gramatā” tiek akcentētas latviešu spēka dienas jeb laika lūkas atbilstoši precīzam Saules astronomiskajam ciklam. Šis kalendārs ir balstīts uz rietumu klasisko astroloģiju, par atskaites kritērijiem ņemot desmit planētas, divpadsmit zodiaka zīmes un planētu mažora aspektus. Papildus informācija sniegta par planētu ingresijām, kā arī par retrogrādu un direktu planētu laika periodiem. Norādītas ir arī Mēness un Saules dienas, tādējādi astroloģiskā informācija lasāma daudzpusīgi." Gita Priede, astroloģe

Iesaki draugiem