Apraksts

"Kalendārs 2017. gadam. Enerģija, harmonija, veselība" aicina 2017. gadu un katru dienu sākt ar meditatīvu dabas ainavu un iedvesmojošu sertificēta ārsta un cigun skolotāja Igora Kudrjavceva citātu no populārās grāmatu sērijas "Saules ceļš". Igors Kudrjavcevs mudina lasītājus izjust dabas stihijas - uguni, ūdeni, zemi, koku - un saņemt no tām pozitīvās enerģijas lādiņu.
Sērijā iznākušie bestselleri "Miera ārsta padomi", "Dzīvības spēks" un "Dziedinošā enerģija" ir mēnešiem ilgi turējušies pirktāko grāmatu topu virsotnēs.

 

Cigun skolotājs un daudzu bestselleru autors Igors Kudrjavcevs par kalendāru ENERĢIJA, HARMONIJA, VESELĪBA saka:

"Šis neparastais kalendārs jau ir pieejams!
Kā to lietot? Jūs noteikti pamanījāt, ka kalendārā nav atzīmēti nedz čika laiki, nedz kādas citas astroloģiskas vai tamlīdzīgas lietas. Tā ir apzinātā rīcība. Tā ir iespēja. Iespēja katram, pilnīgi individuāli (nevis kopējā pūlī) ieprogrammēt Dzīvības Spēku un Dziedinošo Enerģiju, to plūsmu katrai dienai. Pašiem veidot savu nākotni.
Dzīvības Spēku, Dziedinošo Enerģiju VAR aicināt savā nākotnē. Jebkurā dienā un laikā tie gaišie Spēki sagaidīs Jūs un palīdzēs īstenot jebkuru sapni vai plānu. Tikai jāprot rīkoties. Mūsu Saulainā Ciguna un Saules Ceļa nodarbībās mēs jau to darām. Jebkurš var iemācīties. Nāciet!
Bet kāds tam ir sakars ar kalendāru? Brīvas vietas katrā datumā kalendārā ir domātas tieši mūsu Saulītes zīmes pievienošanai. Izpildot Dzīvības Spēka un Dziedinošās Enerģijas nākotnē virzīšanas tehniku un pievienojot Saulīti, jūs varat sagādāt sev to visu jebkurā brīdī. Uzlādēt savu nākotni. Tas ir iespējams!
Ja vēlaties, es varu palīdzēt. Dažiem kalendāros jau ir Saulīte, kuru mēs ieliekam kopā. Var sākt kaut ar rītdienas uzlādēšanu.
Kāpēc gan ne?"

Iesaki draugiem