Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks.

Bretai, šķiet, ir viss, ko vien var vēlēties: ienesīgs darbs, ērta mājvieta, pievilcīgs draugs. Vārdu sakot, brīnišķīga dzīve! Taču līdz brīdim, kad nomirst viņas mīļotā māte, atstādama testamentu ar vienu iespaidīgu noteikumu: lai Breta saņemtu mantojumu, viņai vispirms jāīsteno dzīves mērķu saraksts, kuru viņa ir uzrakstījusi četrpadsmit gadu vecumā.

Mani mērķi, kad būšu pieaugusi:
Aizbraukt uz Parīzi!
Iemīlēties!
Uzstāties publikas priekšā uz īstas, lielas skatuves! ...

Breta ir galīgi apmulsusi un nespēj saprast mātes lēmumu – viņas bērnības sapņi ne mazākā mērā nelīdzinās šābrīža vēlmēm trīsdesmit četru gadu vecumā. Daži no tiem šķiet pilnīgi neiespējami. Kā viņa varētu veidot attiecības ar tēvu, kurš miris pirms septiņiem gadiem? Citi mērķi (kļūt par nepārspējamu skolotāju!) liktu viņai pilnībā mainīt turpmāko dzīvi. Kad Breta negribīgi uzsāk ceļojumu savā bērnības sapņu pasaulē, viņa piedzīvo jaunu atklāsmi: reizēm dzīves brīnišķīgākās dāvanas ir atrodamas pilnīgi negaidītās vietās.

Lori Nelsonas Spīlmenas lielākā mīlestība ir rakstīšana, tomēr viņai patīk arī burāt, ceļot, skriet un lasīt. “Sapņu saraksts” ir viņas pirmais romāns, un tas izdots jau trīsdesmit valstīs. Pēc tā motīviem top arī filma. Informācija par rakstnieci: lorinelsonspielman.com.

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.


Lori Nelsonas Spīlmenas romāns “Sapņu saraksts” ir kā emocionāls un pārdomas raisošs ceļojums sevis izzināšanā. Tas atgādina, ka nekad nav par vēlu sekot saviem sapņiem, pat ja tie šķiet nepiepildāmi. Šis aizraujošais romāns ne tikai liks jums vēlreiz palūkoties uz sen aizmirstiem vai atliktiem sapņiem un iecerēm, bet sniegs arī drosmi tās piepildīt.
Bookreviews.com

Brīnišķīgs, aizkustinošs stāsts, kas mudina mūs dzīvot aizrautīgi un no visas sirds.
Sesilija Aherna

Lori Nelsonas Spīlmenas romāns “Sapņu saraksts” lasītāju apbur un valdzina. Un lasītājs, elpu aizturējis, seko galvenās varones pēdās, cenšoties steidzīgi atsaukt atmiņā savu “sapņu sarakstu”.
Kirkus Reviews

Nepalaidiet garām Lori Nelsonas Spīlmenas izcilo debiju, emocionāli piesātināto romānu par pārveidošanos un uzticēšanos. Tas ir stāsts par to, kā mēs atbrīvojamies no pagātnes un kā mēs nekad no tās neatbrīvojamies. Romānam “Sapņu saraksts” ir plaša sirds un vēl plašāka dvēsele.
Amazon.com

Lielisks romāns! Tas iemieso visu, ko mēs mīlam un meklējam sieviešu literatūrā. Gudra, izklaidējoša un aizkustinoša grāmata, kuru nav iespējams nolikt malā.
Bibliosmiles.com

Iesaki draugiem