Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Anna Toda ir jauna amerikāņu autore, kuras grāmatu sērija “AFTER” visā pasaulē izraisījusi īstu sajūsmas vētru. Visa sākums bija literārā platforma wattpad, kurā Anna Toda ar pseidonīmu IMAGINATOR1D sāka rakstīt episko, erotisko jaunas meitenes un mežonīga, neizprotama puiša mīlas stāstu. Pirmajās divās dienās to bija izlasījuši vairāk nekā miljons lasītāju. Ešlija Gārdnere, viena no wattpad komandas līderēm, atzīstas: “Neko tamlīdzīgu wattpad vēl nebijām pieredzējuši. Fanu miljoni jau pirmajās publicēšanas dienās!”

Viens no “AFTER” sērijas centrālajiem tēliem ir Tesa. Laba meitene, kuru mājās gaida jauks, uzticams puisis. Viņai ir mērķis, stingrs raksturs un māte, kura meitu notur uz pareizā ceļa. 
Nupat iekārtojusies universitātes kopmītnēs, Tesa iepazīstas ar Hārdinu. Puiša brūnie, nekārtīgie mati, britu akcents, tetovējumi un gredzens lūpā viņu ļoti atšķir no visiem cilvēkiem, kurus Tesa jebkad ir pazinusi. 
Taču Hārdins ir arī nežēlīgs. Tesai vajadzētu viņu ienīst, un meitene arī neieredz Hārdinu – līdz brīdim, kad attopas ar viņu divatā savā kopmītņu istabā. Tesu ir apbūrusi puiša dabas tumšā puse, un pirmais skūpsts viņā iededz vēl nepazītas kaislības liesmu.
Hārdinam Tesa ir kā narkotika. Viņš iekāro viņu, bet arī atstumj, pazemo un bēg. Sava sabradātā lepnuma drupās meitene meklē īsto Hārdinu – to, kurš tik prasmīgi slēpjas aiz meliem. Jo tā taču var būt mīlestība...

“Annas Todas After ir grāmata, kurā es sapinos kā neuzmanīga muša zirnekļa tīklā. Nudien – kā tāda diezgan snobiska intelektuāle, kura it kā ir pārāk pieaugusi un pārāk dzīvesgudra šādai literatūrai. Pašlaik strādāju ar sērijas After turpinājumu, un rūgti saldā inde turpina plūst manās dzīslās. Kas ir tā neizskaidrojamā suģestija, nedefinējamais kods, ko zinājuši Stefanija Meiere, Stīgs Lārsons, E. L. Džeimsa, Dž. K. Roulinga un citi izredzētie superbestselleru autori? Jā – un nu arī Anna Toda.”
Grāmatas redaktore Anda Brazauska

“Kad Annas Todas After grāmatas bija publicētas tiešsaistē, tās izlasīja vairāk nekā miljards lasītāju visā pasaulē. Nu jums ir iespēja izbaudīt grāmatu, par kuru internetā ir runāts vairāk nekā par jebkuru citu. Tagad dzīve ir iedalāma divās daļās: laikā, pirms mēs iepazinām Tesu un Hārdinu, un visā, kas seko AFTER... Nekas vairs nebūs kā iepriekš!”
Loida

"Annas Todas romānu sērijas AFTER galvenos varoņus Tesu un Hārdinu var mīlēt vai nīst; viņiem var just līdzi vai viņus nosodīt; viņos var saskatīt kaut ko no sevis, vai viņu rīcība var šķist gluži nesaprotama un aplama. Bet viņi nevar lasītāju atstāt vienaldzīgu – kopš pirmās tikšanās grāmatas lappusēs un cauri visiem viņu piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem. Tāpat kā vienaldzīgi viens pret otru nekad nevar kļūst Tesa un Hārdins.
Esmu pārliecināta, ka šī grāmatu sērija nemainīgi aizraus gan Tesas un Hārdina vienaudžus, gan lasītājus ar lielāku dzīves un attiecību pieredzi."
Tulkotāja Daina Grūbe.

No angļu valodas tulkojusi Daina Grūbe.

Lasītāju atsauksmes no portāla goodreads.com

Šo grāmatu es lasīju naktīs. Lasot es sarunājos ar varoņiem, smējos par viņiem un lamāju viņus. Jā, es sarunājos ar savu e-lasītāju! Bija gandrīz neiespējami nolikt šo grāmatu malā! Šobrīd lasu sērijas otro daļu un noteikti lasīšu arī visas turpmākās. Šīs grāmatas ir mans grēcīgais prieciņš! Ja jūs vēl domājat: lasīt vai ne, es saku tikai vienu: LASIET!
Džesika

Es svārstījos starp smiekliem un asarām, un bija brīži, kad vēlējos mest grāmatu pret sienu – tā mani saniknoja! Bet tagad esmu 100% pārliecināta, ka labai grāmatai jāliek tev justies tieši tā. Izjust visu emociju gammu!
Nikija

Pirmā grāmata jūs ieintriģēs, otrā atklās svarīgus noslēpumus, bet trešā jūs šokēs tā, ka paliksiet bez elpas! Anna Toda ir ģeniāla. Jā, šis ir fanstāsts, kas tika izdots grāmatā – vienkārši traks var palikt, domājot, ka tas ir piepildīts sapnis!
Keita

Kad Annas Todas “After” grāmatas bija publicētas tiešsaistē, tās izlasīja vairāk nekā miljards lasītāju visā pasaulē. Tagad jums ir iespēja pašiem izbaudīt grāmatu, par kuru internetā ticis runāts vairāk nekā par jebkuru citu! Tagad dzīve dalās divās daļās: laikā pirms mēs iepazinām Tesu un Hārdinu, un visā, kas seko AFTER... Dzīve vairs nekad nebūs tāda kā iepriekš!
Loida

Šī grāmata ir fantastiska! Noteikti izlasiet to, ja vien jums patīk sliktie zēni tāpat kā man. Grāmata izraisīja nopietnu atkarību. Parasti ar biezām grāmatām man neiet viegli, bet šis nebija tas gadījums. Un, izlasot beigas, es jau uzreiz zināju, ka lasīšu arī nākamo daļu.
Keitija

Šī grāmata mani nebeidza pārsteigt, bet noslēgumā man vispār atkārās žoklis. TO ES NEGAIDĪJU! Es biju pilnīgā šokā, un manam vīram nācās noklausīties visas manas izjūtas. Ticiet man: grāmatas beigās jums būs TĀDAS emocijas! Bet šīs izjūtas tikai radīja manī alkatību pēc nākamās daļas!
Megana

Tiem, kas uzskata “After” tikai par kārtējo pusaudžu romantisko romānu, es gribu teikt: tā nav taisnība. Šī ir grāmata, kas izraisa atkarību. Pirmo reizi vairāku gadu laikā es izlasīju piecsimt lappušu trīs dienās un apzvēru: nebija nevienas garlaicīgas lappuses!
Džoanna

Iesaki draugiem