Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

Visiem bestselleru sērijas THE MORTAL INSTRUMENTS faniem!
Ceļā pie lasītājiem – sērijas ceturtā grāmata “Kritušo eņģeļu pilsēta”!

Eņģeļa karš ir noslēdzies, un Klerija Freja ir atgriezusies Ņujorkā. Viņa trenējas, lai kļūtu par Ēnu Mednieci un iemācītos izmantot savas īpašās spējas. Beidzot starp Pazemiešiem un Ēnu Medniekiem valda miers. Un, pats galvenais, Klerija beidzot var saukt Džeiku par savu puisi. Tomēr visam ir sava cena.
Kāds slepkavo Ēnu Medniekus un rada saspīlējumu, kas varētu novest pie vēl viena asiņaina kara. Klerijas labākais draugs Saimons nespēj palīdzēt. Lai kur viņš ietu, visi grib viņu savā pusē – kopā ar vareno lāstu, kas bojā viņa dzīvi. Kad Džeiks bez paskaidrojuma sāk atsvešināties no Klerijas, viņa ir spiesta iedziļināties mistērijā, kruas atrisinājums ir arī viņas visļaunākais murgs: Klerija ir aizsākusi šaušalīgu ķēdes reakciju un tās rezultātā var zaudēt visu, ko mīl. Pat Džeiku.

Šis ir viens no stāstiem, kurā tiec ievilkts iekšā tā, ka vēlies tur palikt. No vienas puses, pēc iespējas ātrāk gribi uzzināt, kas romāna varoņus gaida turpmāk, bet, no otras –, nevēlies, lai stāsts jebkad beigtos.
Kasandra Klēra ir prasmīgi pastrādājusi, izveidojot vērienīgu stāstu, kuru, vienreiz izlasījis, patiess fantāzijas mīļotājs vairs nespēs aizmirst.
Mani ārkārtīgi sajūsmina autores plūstošā valoda, apraksti, kas nenogurdina un nenovērš uzmanību no galvenā, bet uzbur reālistiskas notikumu un vietu ainas, padarot ticamu ikvienu stāsta momentu. Šeit ir gandrīz viss, ko varētu vēlēties jauniešu auditorijai domātā fantāzijas darbā: briesmas, mīlestība, humors, draudzība, piedošana un dažādas fantastiskas radības. Diezgan daudz asiņu, briesmoņu, dēmonu un ļaunuma, kas piedod romānam asumu un spriedzi.”
Māra Bitāne, valkiira.wordperss.com

No angļu valodas tulkojusi Laura Dreiže.

Iesaki draugiem