Apraksts

Perfekta laulība? Vai tomēr perfekti meli?

Ikviens pazīst kādu laulātu pāri, kuri ir līdzīgi Džekam un Greisai. Viņš ir tik izskatīgs un bagāts, viņai piemīt šarms un elegance. Viņš ir pieprasīts advokāts, kurš līdz šim vēl nav zaudējis nevienā tiesas prāvā, viņa ir lieliska mājasmāte, talantīga dārzkope un pavāre, turklāt rūpējas arī par slimo māsu. Ar savu saskanīgo šarmu un smalko vakariņu gaisotni viņi apbur ikvienu, kas viesojies viņu mājās. Un jūs labprāt iepazītos ar Greisu tuvāk.
Tomēr tas praktiski nav iespējams, jo kļūst skaidrs, ka Džeks un Greisa ir nešķirami.
Kāds to varbūt sauks par patiesu mīlestību. Citi, iespējams, brīnīsies, kāpēc Greisa nekad neatbild uz telefona zvaniem. Vai arī kāpēc Greisai nekad nav laiks tikties, lai kopīgi iedzertu kafiju, – viņa taču nekur nestrādā! Un diez kāpēc viņai nekad nekā nav līdzi, kad viņa ir izgājusi no mājas? Pat ne pildspalvas. Un kāpēc pie visiem mājas pirmā stāva logiem ir tik sarežģīti metāla drošības slēģi?
Un kāds, iespējams, aizdomāsies par to, kas notiek šajā namā pēc tam, kad vakariņu viesi ir aizgājuši un ārdurvis – aizslēgtas...

B. A. Parisa ir angļu rakstniece, kura jau ilgus gadus dzīvo Francijā un strādā par skolotāju. Viņas romāns “Aiz slēgtām durvīm” tiek tulkots un izdots 30 valstīs, iekļūstot pārdotāko grāmatu sarakstos un krājot literārās balvas.

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.


B. A. Parisa paaugstina spriedzes romānu latiņu līdz visaugstākajam līmenim! Līdzīgi kā “Neatrodamā” un “Meitene vilcienā”, arī trilleri “Aiz slēgtām durvīm” jūs nespēsiet nolikt malā, pirms nebūs aizšķirta pēdējā lappuse.
Library Journal

Aizraujošs psiholoģiskais romāns par ģimenes dzīvi. Tā biedējošā ticamības sajūta, kas rodas pēc romāna “Aiz slēgtām durvīm” izlasīšanas, nepamet lasītāju vēl ilgi...
The Associated Press

B. A. Parisa sava romāna sižetam izvēlējusies klišejisku ziņkāri – kas īsti notiek ģimenes mājā, kad ārdurvis tiek aizvērtas. Tomēr autorei ar katru nākamo nodaļu ir izdevies pavairot spriedzi, atainojot Greisas pārdzīvoto viņas “perfektajā” laulībā ar Džeku. Lasot šo grāmatu, neaizmirstiet regulāri ieelpot!
Huffington Post

Spēcīga galvenā varone, kura iedvesmo un kuru apbrīnojam! Viņas pārdzīvojumi un apjauta, ka neviens jau viņai tāpat neticēs, un, neskatoties uz to, viņa tomēr rod drosmi pretoties, jo jāaizstāv kāds, kuru viņa patiesi mīl...
San Francisko Book Review

Galēji aizraujošs ceļojums pa cilvēka psihes tumšākajām alejām. Asinis sastings dzīslās, tomēr jūs nevarēsiet vien beigt to lasīt! Mēs to jums garantējam.
Lovereading

Iesaki draugiem