Apraksts

Gada aizraujošākais kriminālromāns!
Independent

Nora nav satikusi Klēru nu jau desmit gadus... ne reizi, kopš tās dienas, kad aizvēra durvis uz veco dzīvi un aizgāja neatskatīdamās.
Līdz pavisam negaidot viņa saņem ielūgumu uz Klēras vecmeitu ballīti. Nedēļas nogale savrupmājā un lieliska iespēja atkal satikt savu skolas gadu labāko draudzeni!
Tomēr viss izvēršas citādi nekā plānots. Notiek kaut kas pavisam neparedzēts un ļoti ļauns. Tiek atklāti seni noslēpumi un meli, un no tumšā, tumšā meža iznākusī pagātne beidzot sasniedz arī Noru.

Ruta Vēra (Ruth Ware, dz. 1977) ir angļu rakstniece, kuras debijas romāns “Tumšā, tumšā mežā” tiek tulkots un izdots 37 valstīs un pēc tā motīviem tiek uzņemta arī kinofilma. Informācija par autori: www.ruthware.com

No angļu valodas tulkojusi Sandra Rutmane.


Aizraujošs psiholoģiskās spriedzes romāns... kā blīvs, biezs audekls, ko caurvij klaustrofobiju izraisoši noslēpumi, tekilas šotiņi un šaujamie.
Sunday Express

Romānā “Tumšā, tumšā mežā” Rutas Vēras izmantotās spēka spēles, ar kurām aizraujas ne mazums sieviešu kārtas draudzeņu, un to radītā toksiskā ietekme atsauc atmiņā gan Sofijas Hannas, gan Gilianas Flinnas darbu varones. Gada aizraujošākais kriminālromāns!
Independent

Tēlotas draudzības jūtas, nošķirta māja, piesnidzis tumšs mežs... – ikviena cilvēka ļaunākie nakts murgi, kā arī ļoti atbilstošs fons šim spēcīgajam un biedējošajam trillerim.
Klēra Makintoša, romāna “Es ļāvu tev iet” autore

Rutas Vēras trumpis ir viņas spējā atainot draudošo briesmu nojausmu ar tekstuālu vieglumu, kas bagātināts ar asprātīgu izteiksmes veidu.
Amazon.com

Iesaki draugiem