Apraksts

Darījumu sarunas ir līdzīgas gan kāršu spēlei - jo nav redzamas oponenta kārtis -, gan šaham - jo pircējam un pārdevējam būtībā ir vienādas izejas pozīcijas. Izdarot gājienu, spēle mainās. Mēs provocējam, pārbaudām un saņemam atbildes reakciju. Tā ir visai aizraujoša divu intelektu cīņa, kurā galvenā balva ir abpusējs ieguvums un veiksmīgi noslēgts darījums.

Šajā grāmatā iezīmēti vispārējie pārrunu vešanas pamati. Iespējams, ka pēc tās izlasīšanas radīsies interese izpētīt dziļāk pārrunu teātri.
"Es apgalvoju: ja izmantosiet šajā grāmatā aprakstītās metodes, naudu, par ko nopirkāt grāmatu, atgūsiet jau pirmajā nedēļā pēc tās izlasīšanas."

Mārtiņam Vecvanagam ir vairāk nekā 15 gadu pieredze starptautisku uzņēmumu vadībā Baltijas valstīs, Kaukāza reģionā un Polijā, t.sk. valdes priekšsēdētāja amats uzņēmumā, kura apgrozījums bijis vairāk nekā 150 miljoni eiro un kurā strādājuši vairāk nekā 1000 darbinieki.

Autoram ir maģistra grāds biznesa administrācijā, viņš ir sertificēts koučs (Erickson International) un Starptautiskās koučinga federācijas (ICF) biedrs. Pēdējo piecu gadu laikā Mārtiņa Vecvanaga vadītajos mācību pasākumos ir piedalījušies vairāk nekā 5000 uzņēmēju, vadītāju un profesionālu sportistu no Baltijas, Kaukāza un Centrālāzijas valstīm, kā arī ASV, Spānijas, Zviedrijas, Izraēlas, Itālijas, Brazīlijas un citām valstīm.

Iesaki draugiem