Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Trusītis, kurš ļoti gribēja aizmigt ir citāda gulētejamā pasaciņa.
Tās mērķis ir palīdzēt bērniem viegli aizmigt un miegā labi atpūsties, veicināt pašvērtības un drošības sajūtas veidošanos, stabilizēt emocionālo stāvokli un fizisko veselību.

Vai jūsu bērns labi aizmieg? Vai mierīgi guļ visu nakti? Vai mostas atpūties un priecīgs?

Grāmatā ir izmantotas iedarbīgas psiholoģiskās atslābināšanās tehnikas un īpaša teksta uzbūve, kas vedina bērnu nomierināties un dod norādi zemapziņai par vēlmi gulēt.
“Trusītis, kurš ļoti gribēja aizmigt” noderēs gan diendusā bērnudārzā, gan vakarā mājās. Kopā ar Trusīti Tomu bērns nemanāmi pārcelsies uz sapņu valstību un ieslīgs saldā, spirdzinošā miedziņā.

Šīs sensacionālās grāmatas iedarbību pārbaudījuši miljoniem vecāku daudzās valstīs un sajūsmināti secinājuši, ka ir uzlabojies ne vien bērnu miegs, bet arī pašu labsajūta.
Psihologi un terapeiti iesaka izmantot šo unikālo grāmatu, lai uzlabotu bērnu miega kvalitāti.

Grāmatas autors Kārls Jūhans Forsēns-Ērlins (Carl-Johan Forssen Ehrlin) ir studējis psiholoģiju, biheiviorismu, vadību, pedagoģiju, drāmu un retoriku Zviedrijas universitātēs un ir Zviedrijā populāras personiskās izaugsmes rokasgrāmatas autors. Viņš ir nodibinājis uzņēmumu, vada seminārus, lasa lekcijas un konsultē privātpersonas un uzņēmumus personiskās izaugsmes un līderības jautājumos.

No zviedru valodas tulkojusi Aija Eimane.

Iesaki draugiem