Apraksts

Es droši vien ne ar ko īpašu neizceļos pārējo pasažieru acīs, jo daru tieši to pašu, ko visi, – katru dienu dodos uz darbu, plānoju tikšanās, pārlūkoju veicamo darbu sarakstu. Bet izskats var būt mānīgs.

KATRU DIENU VIENS UN TAS PATS

Reičela katru rītu vienā laikā brauc ar vilcienu uz Londonu. Viņa zina, ka tas ikreiz apstāsies pie sarkanā signāla, vietā, no kuras paveras skats uz tuvējo māju dārziem.
Sievietei pat šķiet, ka viņa pazīst kādas mājas iedzīvotājus, kurus ir nodēvējusi par Džesu un Džeisonu. Šī laulātā pāra dzīve liekas tik jauka un saskanīga. Ak, kaut pati Reičela varētu būt tik laimīga!

LĪDZ ŠODIENAI

Un tad viņa ierauga kaut ko satriecošu. Tikai īsu brīdi, pirms vilciens atkal dodas tālāk, taču ar to pietiek. Tagad viss ir mainījies, un Reičelai rodas iespēja iesaistīties to cilvēku dzīvē, kurus līdz šim viņa bija redzējusi tikai no tālienes.
Nu viņa varēs pierādīt, ka nav tikai garāmbraucoša meitene vilcienā...

Paula Hokinsa (Paula Hawkins) strādājusi par žurnālisti, līdz pievērsās daiļliteratūras rakstniecībai. Autori slavenu padarīja jau viņas debijas romāns – trilleris “Meitene vilcienā”. Tas izdots visā pasaulē un pēc tā motīviem veidots scenārijs kinofilmai.

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.


Romāns “Meitene vilcienā” izklaidē un pārsteidz kā neviens cits, kopš tika publicēts Gilianas Flinnas “Neatrodamā”. Tam ir nodrošināts liels lasītāju skaits.
The New York Times

Izcila galveno varoņu izvēle, spriedzes piesātināts sižets, lieliska grāmata! Tā ir kā Alfreda Hičkoka gara darbs jaunajam laikmetam un jaunajai paaudzei.
Terijs Heizs, amerikāņu rakstnieks

“Meitene vilcienā” sniedz tādu pašu pārdzīvojumu kā ātrs brauciens pa šauru un līkumotu ceļu. Pēc šī romāna izlasīšanas brauciens vilcienā vairs nekad nebūs tāds kā iepriekš...
Kolete Makbeta, angļu rakstniece

Paulai Hokinsai izdevies vissarežģītākais trilleru triks: meistarīgi izmantojot visiem zināmus paņēmienus, pēkšņi pārsteigt lasītāju ar kaut ko pavisam negaidītu.
Entertainment Weekly

Paulas Hokinsas spriedzes pilnais stāsts traucas uz priekšu moderna ātrvilciena tempā... Šis ir smalks trilleris, kurā kaisle un mīlestība, laulība un šķiršanās atainota 360 grādu diapazonā.
Good Housekeeping

Sarežģīts un daudzslāņains psiholoģiskais trilleris. Tā centrā ir Reičela – jauna sieviete, kurai ne vienmēr var uzticēties un kuras rīcība mēdz būt neizprotama, taču, par spīti tam, lasītājs jūt viņai līdzi.
Shelf Awareness

Iesaki draugiem