Apraksts

Turpinājums visā pasaulē iemīļotajam romānam "Pirms atkal tiksimies", kas pārtapis arī burvīgā kinofilmā

Lūisai Klārkai ir daudz neatbildētu jautājumu. Kā tas gadījās, ka viņa strādā lidostas bārā un katru dienu ir spiesta noskatīties, kā garām aizzib citu cilvēku aizraujošā dzīve? Kāpēc viņas dzīvoklis vēl aizvien šķiet tik nemājīgs? Vai vecāki kādreiz spēs pieņemt to, ko viņa izdarīja pirms pusotra gada? Un galu galā – vai viņa pati jelkad tiks pāri mīlestības zaudējumam?
Lū zina tikai to, ka kaut kam ir jāmainās. Un kādu vakaru tas arī notiek: pie viņas durvīm stāv pilnīgi sveša meitene, kuras vaibstos saskatāms... Vai tiešām viņš?
Ja aizvērsi durvis, dzīve turpināsies – vienkārša, sakārtota un droša.
Ja atvērsi tās, riskēsi ar visu, kas tev ir...
Bet Lūisa reiz deva solījumu dzīvot. Un, ja viņa vēlas turēt doto vārdu, durvis ir jāatver.

Džodžo Moja ir britu rakstniece, vairāku romānu autore, kuras darbus atzinīgi novērtējuši gan literatūras kritiķi, gan lasītāji. Viņas grāmatas tulkotas, izdotas un kļuvušas populāras daudzās pasaules valstīs, un pēc romāna “Pirms atkal tiksimies” motīviem uzņemta kinofilma ar Emīliju Klārku un Semu Klaflinu galvenajās lomās.

No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga.


Pārsteidzoši sirsnīgs romāns. Visticamāk, Džodžo Moja salauzīs jūsu sirdi, bet nebaidieties – tā uzreiz tiks atkal sadziedēta, atjaunojot jūsu ticību mīlestības spēkam. Šo grāmatu nav iespējams nolikt malā, pirms tā izlasīta līdz beigām.
Sunday Express

Džodžo Mojas grāmatu varoņi ir tik īsti, ka lasītājus nepamet vēlme noskaidrot, kā viņiem klājas tagad. Šis romāns turpina “Pirms atkal tiksimies” stāstu, un, ja neesat to vēl izlasījuši, jums noteikti kārosies to izdarīt.
Choice Magazine

Līdzīgi kā Deividam Nikolsam, arī Džodžo Mojai piemīt apskaužama prasme likt lasītājam smaidīt caur asarām pat drūmā dzīves brīdī. Romānā “Pēc tevis” atkal satiekam Lūisu, kurai nu pienācis laiks samierināties ar zaudējumu un dzīvot tālāk. Maigais, asprātīgais vēstījums rada nepārvaramu vēlmi lasīt vēl un vēl. Ceram uz trešo grāmatu!
Independent on Sunday

Lieliski sader kopā ar “Pirms atkal tiksimies”. Skumja un gudra, bet vienlaikus arī izklaidējoša grāmata, kuras lasītājiem kabatlakatiņš noderēs vairāk nekā grāmatzīme.
Mail on Sunday

Džodžo Moja ir talantīga rakstniece. Aizraujošs sižets, simpātijas izraisoši varoņi, mazlietiņ asaru un nedaudz asprātības – tas viss sasummējies vienā patiesi lieliskā romānā.
Glamour

Iesaki draugiem