Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Grāmatā „Ko es skaidri zinu” iekļautās atziņas Opra Vinfrija ir izlolojusi 14 viņai ļoti nozīmīgu gadu garumā, kad Opra slēdza savu joprojām popularitātē nepārspēto Opra Winfrey Show, izveidoja televīzijas kanālu OWN, kļuva par ASV vienīgo tumšādaino biljonāri un galveno filantropi, ieguva doktora grādu Hārvardas universitātē un saņēma Prezidenta brīvības medaļu no Baraka Obamas.

“Ar šo grāmatu Opra it kā paņem aiz rokas un ved atpakaļ pie ļoti vienkāršas laimes formulas – nemeklē laimi ārpusē, tā ir tepat tevī un ikdienišķajās lietās – pašas izaudzētos dārzeņos, spējā dauzīties ar suņiem, elpot un izjust pateicību par klusumu vai saulrietu.

Būdama viena no pasaulē bagātākajām un ietekmīgākajām sievietēm, Opra Vinfrija cilvēciski, atklāti un ar pašironiju runā par saviem maldiem, sāpēm un līkloču ceļu pie svarīgām atklāsmēm. Tas reizē ir un nav biogrāfisks stāsts par to, kā nabadzīgais melnādainais meitēns kļuva par visu atzītu zvaigzni un autoritāti. Vēl vairāk tas ir stāsts par ceļu pie sevis visas dzīves garumā, lai sešdesmit gadu vecumā beidzot sevi pieņemtu, iemīlētu un būtu līdzsvarā. Drosmīgs un apbrīnojams stāsts.”
Kārina Pētersone

No angļu valodas tulkojusi Kārina Pētersone.

Iesaki draugiem