Apraksts

Kaut kur tepat tev līdzās dzīvo kāda meitene, kura ir izskatīga, pašpārliecināta, jebkurā situācijā vienmēr gatava rīkoties. Viņai veicas mīlestībā, viņa patīk skolotājiem, bet vecāki ar šo meiteni lepojas. Turklāt Stilīgā meitene lieliski orientējas modes jautājumos, pārzina pareiza uztura noslēpumus, prot nevainojami uzklāt meikapu... Jā, šī meitene ir ideāla. ...vai gandrīz ideāla.
Vai arī tu vēlies kļūt par Stilīgo meiteni? Ja tā, tev lieliski noderēs grāmata “1000 padomu Stilīgai meitenei”. Izlasot to, iespējams, tev jau uzreiz būs skaidrs, kā rīkoties! Tu vairs neapmulsīsi no bagātīgā preču klāsta apavu veikalā, nemocīsies neziņā, kura ir tava labākā draudzene, pratīsi 5 minūtēs atbrīvoties no dažiem kilogramiem. Tu uzzināsi, kā orientēties horoskopu pareģojumos un noskaidrosi, kas tevi gaida, kad sasniegsi savus astoņpadsmit. Un tas vēl nebūt nav viss, par ko tev pastāstīs Stilīgā meitene un kas tev jāņem vērā, ja esi iecerējusi viņai līdzināties.
Ja tev jau ir vismaz 13, lasi šo aizraujošo grāmatu, priecājies par smieklīgajām ilustrācijām un apgūsti vēl nezināmo. Tici, tev viss izdosies!

Iesaki draugiem