Apraksts

Emocijas ir dvēseles krāsa, tās ir krāšņas un nepārspējamas. Kad tās nejūti, pasaule kļūst pelēka un bezkrāsaina.
Viljams P. Jangs

Izbaudi brīnišķīgos mākslinieces Agijas Stakas zīmējumus. Māksliniece ar izsmalcinātu līniju ir izveidojusi noslēpumainu sapņu pasauli, kurā teiksmaini ornamenti mijas ar brīnišķīgām puķēm un dzīvniekiem. Katrā lapā tev ir iespēja smalko zīmējumu papildināt ar saviem fantāzijas tēliem un izkrāsot tos visneparastākajos krāsu salikumos. Ļaujies krāsu un zīmēšanas priekam ar spontānu azartu un atraisītību. Baudi prieku, ko dod radošums, atbrīvo prātu no stresa, ko radījusi ikdiena.

Izbaudi harmoniju un mieru, ko sniedz krāsu meditācija.

“Zīmēt krāsojamo grāmatu pieaugušajiem bija gluži jauna pieredze, jo lielākoties radu krāsainas ilustrācijas jaunajiem lasītājiem domātām grāmatām. Uzsākt kaut ko jaunu, nebijušu reizēm nav tik vienkārši, bet šie zīmējumi man nāca bez piepūles. Ceru, šo vieglumu jutīsiet arī jūs, kas manus zīmējumus izkrāsosiet un turpināsiet zīmēt.
Grāmata ir iecerēta fantāzijas rosināšanai un ikdienas stresa mazināšanai. Tā pamatā paredzēta krāsošanai, bet vienlaikus tā kalpos arī kā vienkāršu ilustrāciju veidošanas nodarbība. Iesākumā izkrāsojot, tad papildinot zīmējumus, drīz būs pavisam viegli pašam sākt zīmēt vienkāršotas dabas formas. Esi radošs, brīvs un līdzsvarots!”
Agija Staka

Iesaki draugiem