Apraksts

Izmēģini šeit!

Kā rodas pavisam melni kaķēni? Kāpēc pasaulē samazinās haizivju skaits? Cik dažādi ir dzīvnieki? Kāda ir to uzbūve? Kā dzīvnieki pielāgojas videi, kurā tie dzīvo? No kā dzīvnieki pārtiek? Kādi dzīvnieki mīt Latvijā? Kādi vispār ir dzīvie organismi? Un kāda ir to nozīme?
Uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem atbildes sniegs sērijas “Mazā interaktīvā enciklopēdija” jaunais disks “Dzīvnieki”, kurā ir iekļauti šādi temati:
“Dzīvo organismu valstis”,
“Dzīvnieku organisma uzbūve”,
“Dzīvnieku dzīvības procesi”,
“Ģinšu un sugu daudzveidība”,
“Pielāgošanās”,
“Izdzīvošana”,
“Barošanās ķēde”,
“Barošanās tīkls”,
“Dzīvnieki Latvijā”.
Šī diska tematos, līdzīgi kā citos sērijas “Mazā interaktīvā enciklopēdija” materiālos, ir neliels teorētisks materiāls, kuru papildina gan video un animācijas ar vizuāliem piemēriem un teorijas skaidrojumiem, gan simulācijas dažādu parādību un procesu pārbaudīšanai un simulēšanai. Materiāls piemērots gan darbam klasē skolotāja vadībā, gan arī darbam mājās patstāvīgi vai kopā ar vecākiem.

Tehniskā specifikācija: 1 GHz Intel Pentium III vai līdzvērtīgs procesors; 512 MB RAM; ar DirectX 9 savietojama videokarte ar 128 MB pieejamu atmiņu; 600 MB vietas uz cietā diska; DVD lasītājs; Microsoft Windows 10, 8.1., 8, 7, Vista, 2000 vai XP; Adobe Flash Player 8 vai jaunāks.
Vai esi gatavs? Ieslēdz datoru un – aiziet!

Iesaki draugiem