Apraksts

Nomaldījies bērns...
Pirmā pasaules kara priekšvakarā uz kuģa, kas dodas uz Austrāliju, tiek atrasta maza meitenīte. Kāda noslēpumaina sieviete, dēvēta par Rakstnieci, bija apsolījusi drīz atgriezties pie viņas, taču pazuda bez pēdām.
Baiss noslēpums...
Savā divdesmit pirmajā dzimšanas dienā Nella O’Konora uzzina noslēpumu, kam lemts mainīt viņas turpmāko dzīvi. Pēc vairākiem gadu desmitiem viņa uzsāk meklējumus, kas noved sievieti vējainajā Kornvolā, skaistajā Blekhērstas muižā, kura reiz piederējusi aristokrātiskajai Montrašē ģimenei.
Mistisks mantojums...
Pēc Nellas nāves viņas mazmeita Kasandra saņem negaidītu mantojumu. Klinšu namiņš ar apslēpto dārzu ir slavens Kornvolas iemītnieku vidū ar saviem noslēpumiem, kas skar Montrašē ģimeni un viņu aizbildnībā pieņemto Elīzu Meikpīsu, rakstnieci, kas sacer drūmas Viktorijas laikmeta pasakas. Tieši tur Kasandra noskaidros patiesību par savu ģimeni un atrisinās gadsimtu seno mīklu par pazudušo meitenīti.

Keita Mortone (Kate Morton, dz. 1976) šobrīd ir viena no populārākajām Austrālijas rakstniecēm, viņas grāmatas izdotas miljonos eksemplāru un kļuvušas par bestselleriem 38 pasaules valstīs. Romāns “Aizmirstais dārzs” ir pirmais latviešu valodā tulkotais autores darbs.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.


“Atrasts bērns, sena drūmu pasaku grāmata, noslēpumains dārzs, aristokrātu ģimene, neatļauta mīlestība un noslēpums. “Aizmirstais dārzs” ir aizraujošs, noskaņu caurausts romāns par pagātni, ģimeni, atmiņām un noslēpumiem, kas obligāti izlasāms.”
Goodreads.com

“Romāns “Aizmirstais dārzs” aizrauj lasītāju jau no pašām pirmajām lappusēm. Spilgti uzrakstīts darbs!”
Wairarapa Times Age

“Pagātnes mītiem apvīts, neatslābstošs baudījums vēstures mīļotājiem.”
Sunday Herald Sun

“Keitas Mortones, starptautiski atzītas bestselleru rakstnieces, “Aizmirstais dārzs” ir grāmata, kurā apmaldīties − kā uz virsrakstā minēto aizmirsto dārzu vedošā labirintā...”
Sunday Telegraph

Iesaki draugiem