Apraksts

Pa dienu Džūdita Rešlija strādā par asistenti prestižā mākslas izsoļu namā.
Vakaros viņa pavedina un izklaidē kungus kādā Londonas šampanieša bārā.

Lai dzīvē tiktu uz augšu, Džūdita ir cītīgi mācījusies un zina, kā pareizi izturēties un ģērbties, kā runāt smalkā sabiedrībā. Viņa grib būt laba meitene.
Tomēr visi sapņi par labāku dzīvi sadrūp vienā acumirklī, kad Džūdita atklāj negodīgu krāpšanu pašā mākslas pasaules sirdī, par ko tiek atlaista no darba.

Un tad Džūdita iedomājas par savu seno draugu, ko bija atstājusi novārtā.

Draugu, kas palīdzēja viņai izturēt pāridarījumus un iegūt mākslas maģistra diplomu. Draugu, kādu nepienāktos zināt labajām meitenēm, – niknumu.

Tagad, lai dabūtu, ko vēlas, viņa ir gatava uz visu...

Lisa Hiltone, angļu rakstniece, ir studējusi mākslas vēsturi Parīzē un Florencē. Iepriekš viņa ir strādājusi par žurnālisti, mākslas kritiķi un raidījumu vadītāju. Viņas debijas romāns "Maestra” ir izdots vairāk nekā 30 valstīs un pēc tā motīviem tiek uzņemta kinofilma.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lukstraupe.


Oligarhu pasaule, mafijas pārstāvji, negodīgi mākslas dīleri un, protams, galvenā varone Džūdita Rešlija, kuru jūs iemīlēsiet vai ienīdīsiet, un vairākas seksa ainas, kas liks nosarkt pat izdaudzinātajam Kristjenam Grejam... – tas viss un vēl daudz vairāk Lisas Hiltones romānā “Maestra”.
Red

Romāns, kurā eleganti satikušies un savijušies divi citi darbi – “Greja piecdesmit nokrāsas” un “Da Vinči kods”. Tajā ir arī krietna deva smalku zīmolu, dažas vecmeistaru gleznas un papilnam slepkavību. – Ko vēl vairāk var vēlēties?
Independent

Izklaidējošs un labi uzrakstīts, vienlaikus dīvains un gudrs kriminālromāns. Tam lemts kļūt par pasaules bestselleru!
The Times

Augstākās klases trilleris. Izlasiet arī jūs (jau tagad), pirms tas pārņēmis savā varā visu pasauli!
Glamour

Skandalozs, intriģējošs un noslēpumiem apvīts romāns, par kuru ir viedoklis gandrīz ikvienam, kas jau paspējis to izlasīt.
Heat

“Maestra”, neapšaubāmi, ir šogad visvairāk aprunātais romāns – tik daudz mākslas un tik daudz seksa vienuviet pārsteidz pat daudz pieredzējušus lasītājus. Mākslas izsoļu namu aizkulises, itāļu mafijas darboņi, glamūrīgas dzīves ainas un Džūdita Rešlija, kuru nespēsiet tik viegli izmest no prāta.
The Washington Post

Iesaki draugiem