Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

"Lielisks iesākums daudzsološai jaunai sērijai"
Guardian

IZMEKLĒ INSPEKTORS MAKLĪNS

Aizmūrētā pagrabā tiek atrasts sakropļots jaunas meitenes ķermenis, kas tur nogulējis vismaz sešdesmit gadus. Tā rūpīgais novietojums liek aizdomāties par kādu drausmīgu rituālu.

Nesen Edinburgas policijā darbu uzsākušais inspektors Maklīns nekādi nespēj aizmirst šo noziegumu, jo meitene ir tik jauna un viņas nāve – tik šaušalīga.
Tikmēr pilsētas mieru iztraucē vairākas asiņainas slepkavības, kurām nav nekāda acīmredzama iemesla un kuru upuri ir cienījami un sabiedrībā zināmi cilvēki. Policisti nespēj tās atklāt.

Maklīns ir pārliecināts, ka jaunie noziegumi ir saistīti ar meitenes rituālo slepkavību, lai gan pierādījumu tam nav. Un šī pārliecība viņu aizved līdz senam un šausminošam noslēpumam...

Džeimss Osvalds, skotu rakstnieks, kļuvis slavens, kā autors kriminālromāniem par inspektora Maklīna izmeklētajiem noziegumiem. Lai gan Dž. Osvalds tiek uzskatīts par jauno Ianu Renkinu, viņš raksta arī stāstus, fantāzijas darbus un komiskus scenārijus. Informācija par autoru: jamesoswald.co.uk

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.


Literāra sensācija! Džeimsa Osvalda straujos panākumus var salīdzināt ar E. L. Džeimsas Greja nokrāsu neticamo veiksmi, turklāt Dž. Osvalds raksta visiem tīkamajā kriminālžanrā.
Daily Mail

Džeimss Osvalds ieņem stabilu vietu skotu izcilo kriminālromānu rakstnieku pulkā. Nopietna konkurence Ianam Renkinam.
Daily Record

Noslēpumiem piesātinātu trilleru un kriminālromānu cienītāji būs sajūsmā. Šajā grāmatā veiksmīgi savijušies abi šie žanri.
Iheartreading.net

Brīnišķīgi uzrakstīts aizraujošs krimināltrilleris, kura darbība norisinās Edinburgā, kas ir lieliska vietas izvēle. Jācer, ka lasītājiem nebūs ilgi jāgaida turpmākie inspektora Maklīna piedzīvojumi.
Waterstones.com

Džeimss Osvalds savā pirmajā grāmatā izmantojis labākos kriminālā žanra elementus un savijis tos fascinējošā stāstījumā, kura temps ne brīdi nemazinās.
The Herald

Iesaki draugiem