Apraksts

Mailsu Mērfiju pazīst visi, un tam ir tikai viens iemesls – nedarbi. Tāds palaidnis vēl nav redzēts. Pārceļoties uz apnicīgo Garlaikieleju, kas plašāk zināma tikai ar iespaidīgo skaitu govju, Mailss cer arī jaunajā skolā iegūt lielākā nedarbnieka reputāciju. Ir tikai viena nelaime. Šajā skolā jau ir savs palaidnis. Un viņš ir meistarīgs. Ļoti meistarīgs. Mailss piesaka viņam nedarbu karu.

Bērnu iemīļotie amerikāņu rakstnieki Maks Bārnets un Džorijs Džons ir radījuši nebēdnīgi jautru grāmatu par iejušanos jaunā vidē, savas personības izpaušanu un drauga atrašanu tur, kur vismazāk to gaidi. Ā, un arī par govīm.

Galvenos varoņus un viņu nedarbus smalki un asprātīgi daudzās komiksveida ilustrācijās iedzīvinājis mākslinieks Kevins Kornels.

No angļu valodas tulkojusi Ieva Elsberga.


Jautrības un blēņu dubultporcija!
Džefs Kinnijs, sērijas “Grega dienasgrāmata” autors

Šī grāmata ir šausmīga! Šausmīgi smieklīga, šausmīgi piebāzta ar palaidnībām un šausmīgi brīnišķīga.
Džons Šeska

“Divi negantnieki” ir tieši tādi bērni, kādi man patīk, bet vēl svarīgāk – viņi ir tieši tādi bērni, kādi patīk bērniem.
Enija Berousa

Līdzautori un draugi Bārnets un Džons ir radījuši spraigu stāstu, kas iepriecinās ikvienu, kuram patīk atjautīgi stiķi un piemīt taisnīguma izjūta. To lasot, skaļi jāsmejas.
Džūljeta Morfīlda

Publikācijas

Iesaki draugiem