Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

Noslēpumi, kaisle un nodevība 17. gadsimta Londonā

Londona, 1666. gads.
Keita Finča, turīga garšvielu tirgotāja sieva, sapņo par laimīgu ģimenes dzīvi, bet viņas cerības sagrauj Lielais ugunsgrēks. Liesmas iznīcina Londonas ielas un namus, un arī garšvielu noliktavu, piepildot gaisu ar reibinošu kanēļa, muskatriekstu un krustnagliņu smaržu.

Keitas vīrs ir spiests meklēt darbu izpostītajā pilsētā, lai nodrošinātu ģimenei iztiku. Kad viņu atrod noslīkušu, Keita atsakās ticēt, ka Roberts atņēmis sev dzīvību. Palikusi bez vīra un naudas, viņa atrod patvērumu smaržu meistara Gabriela Hārta Smaržu namā. Gabriels atklāj Keitai pilnīgi jaunu pasauli un atmodina viņā vēl neiepazītas jūtas. Jaunā sieviete bēg no aizliegtās mīlas, bet viņu vēl aizvien meklē arī vīra slepkava...

Šarlote Betsa (Charlotte Betts), angļu rakstniece, ir vairāku romantisku vēsturisko romānu autore. Viņas grāmatas atzinīgi novērtējuši gan kritiķi, gan lasītāji. Romāns “Garšvielu tirgotāja sieva” 2013. gadā saņēmis balvu “Labākais vēsturiskais romāns”. Informācija par autori: www.charlottebetts.com.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.


Šarlote Betsa ir radījusi lielisku romānu, saplūdinot vēsturiskos notikumus un mīlas stāstu un pievienojot nelielu šķipsnu piedzīvojumu garšas.
Newbury Weekly News

Romantisks, aizraujošs un ļoti pārliecinošs darbs. Šis ir viens no romāniem, kas liek aizceļot atpakaļ laikā.
Keitija Forde, romāna “Franču dēka” autore

Patiess baudījums lasītājam! Spēcīga un aizraujoša lasāmviela vēsturisko romānu cienītājiem, kurā apvienota Patrika Zīskinda romāna “Parfīms” jutekliskā valoda ar Filipas Gregorijas romānu vēsturisko gaisotni.
Holiday Magazine

Košs un spilgts vēsturisks mīlas stāsts uz Londonas lielā ugunsgrēka fona. Brīnišķīgs debijas romāns!
Katrīna Veba, romāna “Mantojums” autore

Apburošs un valdzinošs romāns, kuru lasot iespējams pat izjust eksotisko garšvielu un smaržu aromātu. Caurcaurēm aizraujošs darbs, kas piesaistīs jūs līdz pat pēdējai lappusei.
Amazon.com

Publikācijas

Iesaki draugiem