Apraksts

Pēc divdesmit pieciem gadiem skolasbiedri satiekas salidojumā. Trīs skolas laikā nešķiramas draudzenes Katrīna, Beatriče un Evija – tolaik Fatālais trio – pēc sākotnējās pompozās izrādīšanās ar dizainera drēbēm un veiksmi karjerā un ģimenes dzīvē atklāj, ka tuvības dzirksts viņu starpā gadu gaitā nav nodzisusi un viņas vēl aizvien ir cita citai vajadzīgas.
Beatriče tikko uzzinājusi, ka laulenis viņu nekaunīgi krāpj. Katrīnu liekulīgi izmanto viņas šefs un mīļākais, kurš ieņem augsto Ģimenes lietu ministra posteni un sabiedrības acīs tēlo perfektu ģimenes tēvu. Savukārt Evija nejauši noklausījusies vīra telefona sarunu, kurā atklājas, ka viņš visu naudu novirzījis uz kontu Kaimanu salās un plāno sievu atstāt bez centa, lai gan tā bija viņas nauda.
Draudzenes paliek uzticīgas savai devīzei “Kopā uz mūžīgiem laikiem!” un nolemj atriebties!

Lasot romānu “Tu man arī”, brīžiem jāsmej pilnā balsī. Tā ir lieliska izklaide ikdienas nogurdinātam prātam, un, kas to lai zina, iespējams, kādai šī grāmata noderēs ierosmei mainīt pašas dzīvi!

Ellena Berga ir vācu rakstniece, kuras izklaidējošie romāni par cilvēku savstarpējām attiecībām ir kļuvuši ļoti iecienīti Vācijā, un lasītāji ar nepacietību gaida katru viņas nākamo grāmatu.

No vācu valodas tulkojusi Helēna Kalniņa.

Iesaki draugiem