Apraksts

Providence Dipuā pošas lidojumam uz Maroku, lai atvestu mājās uz Franciju mazo Zaheru, kuru nolēmusi adoptēt. Sasodītais Islandes vulkāns izjauc šo ieceri, un tā sākas viņas negaidītu pārsteigumu pilnais ceļojums no Parīzes uz Marrākešu, kurā Providence sastop gan Baraku Obamu, gan Sahāras berberus...

Romēns Puertolā romānā “Meitenīte, kas norija mākoni Eifeļa torņa lielumā”
radījis jaunu, smieklīgu un dzejiski atraktīvu pasauli, kurā paviesoties
laipni aicināts ikviens!

Romēns Puertolā, spāņu izcelsmes franču rakstnieks, pasaules slavu ieguvis ar savu pirmo grāmatu “Neparastais ceļojums, kurā faķīrs iestrēga Ikea skapī”, kas nu jau tulkota un izdota 36 pasaules valstīs, tostarp arī Latvijā.

No franču valodas tulkojusi Astra Skrābane.


Romēns Puertolā jau atkal radījis pats savu unikālu, košu un krāsainu pasauli, kurā īstenība saplūst ar izdomu. Viņam izdevies apburoši aprakstīt pat mūsu ikdienas tumšākos brīžus.
Amazon.fr

Savā jaunajā romānā Puertolā lasītājiem piedāvā trakulīgu un izklaidējošu ceļojumu, kas raisa simpātijas un patīkamas emocijas, un tā sižeta līkloči ir pārsteidzoši un neparedzami. Romāns “Meitenīte, kas norija mākoni Eifeļa torņa lielumā” ir draisks un nebēdnīgs stāsts, pēc kura izlasīšanas sejā rotājas smaids.
Lester Literary Agency

Šo romānu jums vienkārši ir jāizlasa, tas ir jautrs un eleganti uzrakstīts. Romēns Puertolā ir lielisks stāstnieks!
The Telegraph

Romēns Puertolā mūs vēlreiz aicina jestrā piedzīvojumā augstu debesīs virs mākoņu segas kaut kur starp Franciju un Maroku. “Meitenīte, kas norija mākoni Eifeļa torņa lielumā” ir grāmata, kurā patverties no ikdienas rūpēm, vienlaikus pasmejoties par autora izzīmēto mūsdienu sabiedrību. Ļoti patīkama lasāmviela, kas ir tikpat viegla kā mākonis.
Papyrus Bookshop, Beļģija

Iesaki draugiem