Apraksts

Zakam, viņa labākajam draugam Raisam un skolas ļaunuma karalienei Medisonai izdevās izdzīvot zombiju uzbrukumā, tomēr nekas vēl nav beidzies.

Zaka māsa joprojām ir zombijs, un viņa vecāki ir briesmās. Raisam izdevies atklāt epidēmijas iemeslu, un ir cerības, ka Medisonas veselības dzēriens palīdzēs izārstēt saslimušos. Ozijs – jaunākais zombiju mednieks – ir īsta briesmoņu iznīcinātājmašīna un ir gatavs sadot zombijiem pa pēcpusi.

Visa valsts, sākot no viņu vecākiem un beidzot ar prezidentu, liek uz viņiem cerības. Vai zombiju medniekiem izdosies izglābt nāciju no baisajiem smadzeņu rijējiem vai arī valsts pārvērtīsies par zombiju zemi?

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.


Džons Klepfers savu pirmo stāstu uzrakstīja piecu gadu vecumā, un tas bija diezgan īss: “Un tad kādu dienu ieradās briesmoņi.” Šobrīd viņš dzīvo Ņujorkā Amerikā un cītīgi gatavojas zombiju iebrukumam.

Stīvs Vulfhards dzīvo Toronto Kanādā, un viņam ir liels resns kaķis, kuru sauc Frizūra. Stīvs vēl aizvien atceras savu pirmo redzēto šausmu filmu par zombijiem un vēl aizvien bīstas...

Iesaki draugiem