Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

Mičs Alboms (Mitch Albom, dz. 1958) ir slavens amerikāņu rakstnieks, lugu autors un žurnālists. Visas viņa sarakstītās grāmatas ierindojušās New York Times bestselleru saraksta augšgalā, tās tulkotas 42 valodās un pārdotas vairāk nekā trīsdesmit četru miljonu eksemplāros visā pasaulē, un pēc to motīviem uzņemtas filmas. Latviešu valodā izdoti darbi “Otrdienas ar Moriju”, “Pieci cilvēki, kurus tu satiec Debesīs” un “Vēl vienu dienu”.

Kādā rītā mazā Mičiganas štata pilsētiņā Koldvoterā atskan telefona zvani. Balsis saka, ka zvanot no debesīm. Vai šie zvani ir lielākais jebkad piedzīvotais brīnums? Vai tomēr cietsirdīga krāpšana? Ziņām izplatoties, uz pilsētu plūst cilvēki, lai piedzīvotu brīnumu. Arī Sallijs Hārdings, vientuļais tēvs, kura mazais dēls ir cerību pārņemts vēlreiz runāt ar mammu, vēlas noskaidrot patiesību...

“Brīnišķīgi uzrakstīts stāsts par mīlestību, ticību un piedošanas spēku, kas liek mums domāt, just un cerēt, tad šaubīties un atkal ticēt, – tikai Mičs Alboms spēj ko tādu paveikt.”
Gārts Steins

No angļu valodas tulkojis Raimonds Auškāps.


Mičs Alboms ir radījis spēcīgu un aizraujošu stāstu. Tas rosina pārdomas par ticību, debesīm, šaubām un piedošanas spēku.
bookreporter.com

Pētot ticības spēku, Mičs Alboms personāžu dzīves savij aizkustinošā vēstījumā, kas apliecina viņa rakstnieka un stāstnieka meistarību.
Los Angeles Magazine

Autors ir paveicis satriecošu darbu, demonstrējot plašsaziņas līdzekļu ietekmi uz mūsu dzīvi.
Denise Bolds, amazon.com

Mičs Alboms ir uzrakstījis iedvesmojošu stāstu, kurš lasītājiem liek aizdomāties par dzīvi un mīlestību un kuru izlasot pārņem silta gandarījuma izjūta.
Paul Mastin, amazon.com

Romāns “Pirmais zvans no debesīm” ir emocionāls, aizkustinošs un jēgpilns stāsts par dzīvi ticībā un mīlestībā. Tas liek aizdomāties par to, kas ir patiesi svarīgs un nozīmīgs.
Karielle, amazon.com

Publikācijas

Iesaki draugiem