Apraksts


SIEVIEŠU DETEKTĪVU KLUBS # 1

Sanfrancisko pārņēmušas šausmas – nežēlīgi tiek nogalināti jaunlaulāti pāri. Izmeklēšanā iesaistās četras draudzenes, veiksmīgas un pievilcīgas sievietes. Lindsija, slepkavību izmeklēšanas nodaļas inspektore. Klēra, tiesu medicīnas eksperte. Džila, apgabala prokurora vietniece. Sindija, žurnāliste, kas nesen sākusi darbu San Francisko Chronicle kriminālnoziegumu nodaļā.

Viņām ir tikai viens mērķis: apvienojot spēkus un liekot lietā talantu, drosmi un prātu, atrast, pārspēt viltībā un apturēt briesmīgo slepkavu, pirms veikta nākamā slepkavība.

Džeimss Patersons, amerikāņu rakstnieks, ir ļoti ražīgs un veiksmīgs autors. Viņa detektīvromāni un trilleri ilgstoši saglabā augstas vietas pārdotāko grāmatu sarakstos, daudzi viņa darbi tikuši filmēti. Romāns “Kurš mirs pirmais” aizsāk sēriju Sieviešu detektīvu klubs, pēc tā motīviem veidots arī televīzijas seriāls. Informācija par autoru www.jamespatterson.com

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.


“Kurš mirs pirmais?” ievada jaunu kriminālromānu sēriju “Sieviešu detektīvu klubs”, kurā veiksmīgas speciālistes apvieno spēkus slepkavību atrisināšanā, piedāvājot lasītājiem šaušalīgu ļaundari un strauju detektīvsižetu. Autors saglabā spriedzi līdz pat pēdējai lappusei, un lasītāji ar nepacietību gaidīs šīs sērijas nākamo darbu.
American Library Association

Šis romāns ir kā bumba ar laika degli – baiss un draudīgas spriedzes piesātināts darbs.
Los Angeles Times

Džeimsa Patersona cienītāji nebūs vīlušies, iepazīstoties ar viņa jaunāko darbu!
Library Journal

Romāna darbība notiek Dž. Patersonam raksturīgā aizraujošā spriedzes pilnā vidē un stilā, un autors sola arī turpmākus “Sieviešu detektīvu kluba” piedzīvojumus, kuri uzrunās lasītājus, kas dod priekšroku daiļā dzimuma pārstāvēm detektīvu lomās.
Booklist.com

“Džeimss Patersons piedāvā elektrizējošu spriedzi.”
New York Times

Iesaki draugiem