Apraksts

Vai kāju jāmāca sadziedēt nobrāzto celi? Vai plaušas jāmāca ievilkt gaisu? Vai organisms nezina, kad ir izsalcis? Nē! Organisms visu dara pats – automātiski, bez piepūles. Būt veselam ir tavas tiesības, un tu to spēj sasniegt bez citu palīdzības.

Grāmatā VIENKĀRŠĀ IZDZIEDINĀŠANĀS dabiskās medicīnas rupors Dr. Džozefs Merkola atklāj deviņus vienkāršus principus, kurus ievērojot, ikviens var kļūt veselīgāks un slaidāks.

Vai zinājāt, ka
* dzeramajam ūdenim pievienojot ledus gabaliņu, tas tiek strukturēts;
* atsakoties no brokastīm, var tikt vaļā no dažiem liekiem kilogramiem;
* 75 % no dienas kalorijām saņemot ar taukvielām, uzlabojas veselība, samazinās risks saslimt ar sirds slimībām un vēzi;
* ieteicams izvairīties no dažiem gaļas un zivju produktiem, bet lietot sviestu;
* lai uzlabotu imūnsistēmu un arī garastāvokli, jāēd skābēti kāposti un citi fermentēti produkti;
* staigājot basām kājām, tiek samazināts iekaisumu rašanās risks un uzlabota pašsajūta;
* smiešanās asinsvadiem ir tikpat veselīga, cik 15 minūtes ilgs treniņš.

Grāmatā VIENKĀRŠĀ IZDZIEDINĀŠANĀS autors apkopojis gan savā ilgajā pieredzē gūtās zināšanas, gan arī jaunākās atziņas medicīnā. Ieklausies savā organismā, izmanto grāmatā iegūto informāciju un kļūsti veselāks un slaidāks... bez pūlēm.

Dr. Džozefs Merkola (Dr. Joseph Mercola) ir īsts dabiskās dziedniecības sludinātājs un vizionārs, kas ieviesis daudzas izmaiņas ASV veselības aprūpes sistēmā. Divdesmit piecu gadu laikā Dr. Merkola savā veselības centrā Čikāgā konsultējis tūkstošiem pacientu. 1997. gadā viņš radīja mercola.com, kas pašlaik ir apmeklētākā dabiskās dziedniecības vietne pasaulē. Viņš ir New York Times bestselleru autors un ticis daudzkārt intervēts un publicēts dažādos ASV plašsaziņas līdzekļos.

Iesaki draugiem