Apraksts

Personiskā magnētisma māksla un zinātne, ko var apgūt ikviens

Vai harisma tiešām ir dabas dāvana, ar ko apveltīti tikai izredzētie?
Patiesībā harismu var apgūt un izmantot (vai neizmantot) pēc vajadzības.

Viens no 21. gadsimta harismātiskākajiem biznesa līderiem Stīvs Džobss karjeras sākumā radījis bikla un nepārliecināta cilvēka iespaidu, taču laika gaitā pakāpeniski vairojis savu harismu.

Grāmatas autore kliedē mītus un parāda, ka harismas maģija ir gaužām praktiska: jāapgūst vien attiecīgi uzvedības modeļi. Izlasiet, izpildiet vingrinājumus un izmantojiet harismas galvenos stūrakmeņus: klātesamību, spēku un sirsnību!

Lieciet lietā harismu, kad vien tas nepieciešams: vadot svarīgu biznesa sarunu, prezentējot studiju darbu, izklaidējot viesus pasākumā vai uzturot labu omu ģimenes izbraucienā. Kļūstiet pārliecinošāks, ietekmīgāks un iedvesmojošāks!

Olīvija Foksa Kabāne (Olivia Fox Cabane) ir autore, lektore un eksperte, kas harismu māca studentiem vadošajās ASV augstskolās, aktieriem, politiķiem ANO un biznesa līderiem visā pasaulē. Vairāk nekā desmit gadus pētot uzvedības un kognitīvo zinātņu modeļus, radījusi praktiskas metodes harismas attīstīšanai. HARISMAS MĪTS ir Olīvijas pirmā grāmata un, tikko izdota, piedzīvoja papildmetienu vēl pirms grāmatas prezentācijas. Lasiet vairāk www.askolivia.com

No angļu valodas tulkojis Vilis Kasims.

Iesaki draugiem