Apraksts

Vai vēlies doties interaktīvā ceļojumā uz Zemes centru? Vai vēlies uzzināt vairāk par mūsu planētu Zemi? Kā radās Zeme, okeāni un kontinenti?  Kāpēc notiek zemestrīces un vulkāna izvirdumi? Kuras bijušas postošākās dabas katastrofas Zemes vēsturē? Kādi iežu veidi sastopami uz Zemes? Kāds ir atmosfēras sastāvs?

Uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem atbildes sniegs sērijas “Mazā interaktīvā enciklopēdija” jaunais disks “Ģeogrāfija”, kurā ir iekļauti šādi temati:
Zemes uzbūve;
Litosfēras plātnes;
Tektoniskās kustības, zemestrīces un vulkāni;
Magmatiskie ieži;
Nogulumieži. Pirmā daļa;
Nogulumieži. Otrā daļa;
Metamorfie ieži un iežu aprites cikls;
Atmosfēra;
Okeāni.

Šī diska tematos, līdzīgi kā citos sērijas “Mazā interaktīvā enciklopēdija” materiālos, ir neliels teorētisks materiāls, kuru papildina gan video un animācijas ar vizuāliem piemēriem un teorijas skaidrojumiem, gan simulācijas dažādu parādību un procesu pārbaudīšanai un simulēšanai. Materiāls piemērots gan darbam klasē skolotāja vadībā, gan arī darbam mājās patstāvīgi vai kopā ar vecākiem.

Tehniskā specifikācija: 1 GHz Intel Pentium III vai līdzvērtīgs procesors; 512 MB RAM; ar DirectX 9 savietojama videokarte ar 128 MB pieejamu atmiņu; 600 MB vietas uz cietā diska; DVD lasītājs; Microsoft Windows 10, 8.1., 8, 7, Vista, 2000 vai XP; Adobe Flash Player 8 vai jaunāks.
Vai esi gatavs? Ieslēdz datoru un – aiziet!

Iesaki draugiem